Janvāris 14., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:26 - pēc dzimšanas dienas:

(23 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:14. Janvāris 2005 - 12:50
(Link)
Jā mīļā, dievs ir persona, viņš ir labs un visu varens, viņa ir auglīga melna un nežēlīga un tā dzimumloceklis spēj visu,

BET (Godmaņa balsī) ja Tu atļaujies piedēvēt kādai būtnei cilvēciskās īpašības, Tev arī pašai jāpamanās saprast, ka šī būtne to nezin, neatbildēs adekvāti un ka citi var nesaprast.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Janvāris 2005 - 12:53
(Link)
žetons :)
īpaši smieklīgi bija, pirmoreiz izlasot nevis "viņa ir auglīga etc.", bet "viņš ir auglīgs, melns un nežēlīgs", ašpat žoklis atkārās - no tevis es neko tādu nebiju gaidījusi ;)
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:14. Janvāris 2005 - 13:03
(Link)
Nav ko smieties. Suahili runājošie, ko pazīstu, nepiemin melnos un auglīgos, bet pievēršas Vecās derības Dievam un Hailem. Kāda tur vairs auglība. Viena piselība un bungošana.
From:[info]alison
Date:14. Janvāris 2005 - 12:54
(Link)
zini miiljais, par Vinja dzimumlocekli neko nezinu, neesmu redzeejusi, bet Dievs radiija cilveekus Savaa liidziibaa, vismaz Biibeles Dievs taa kaa es atljaushos teikt, ka kaut kaadaa zinaamaa mums neizprotamaa meeraa Vinjam piemiit cilveeku iipashiibas
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:14. Janvāris 2005 - 13:00
(Link)
Tev ir taisnība, mīļā. Dievs radīja cilvēkus savā līdzībā, tāpat kā cilvēki radīja Bībeli savā.

Un nav šaubu par Viņa cilvēcisko dabu: Ak, kam jel bija jārada sieviete tāda, kas nezin un vīrietis, kas no dzimumlocekļa eksistences izsecina, ka Šivas "stroķis", atvainojiet par trivializāciju, nevar būt tik liels, kā rakstīts svētajās grāmatās. Šī šaubu sēkla, tomēr slēpj sevī zināmu vilinājumu. Kā aizliegums, kā tumsa, kā aiza aiz apsnigušas pārkares.

Tas viss, kā jau Tu teici, ir tik nesaprotami, ka Honeybee meklē atbildes gan grāmatās, gan pie teoloģijas zinātājiem. Tik nesaprotami, ka mēs - es un Tu - atgriežamies pie šiem jautājumiem pat piektdienas rītā.
From:[info]alison
Date:14. Janvāris 2005 - 13:11
(Link)
"tāpat kā cilvēki radīja Bībeli savā."
tam es nepiekriiitu, driizaak jau Dievs radiija Biibeli taadu, lai cilveki speetu to saprast, bet, taa kaa ir jau piektdienas peecpusdiena, un striidi par to, vai Dievs ir Dievs vai augstaaks bezpersonisks speeks, speej novest nepraataa un ir bezjeedziigi, tad es atljaushos neturpinaat
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:14. Janvāris 2005 - 13:36
(Link)
kad sarunas par dievu kļūst bezjēdzīgas ..
From:[info]alison
Date:14. Janvāris 2005 - 14:16
(Link)
nee, sarunas par Dievu nav bezjeedziigas
bet striidos patiesiiba nedzimst
un diez vai sviesta cibaa
honeybee - pēc dzimšanas dienas:

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba