Decembris 27., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:53

(34 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:27. Decembris 2004 - 17:51
(Link)
Nav vajadzīgs dievu ielikt jebkādos rāmjos: dievs - māte, dievs - tēvs. Tā tu viņu ieliec sev saprotamos rāmjos. Bet tur jau ir tas vispasaules lielākais noslpēmus un visas dzīvās esamības un izplatījuma jēga, ka Dievs ir DIEVS. Pirmā lieta, kas ir VIŅŠ ir tā, ka viņš mūžīgi mīlēs savu radību, jā, tev taisnība šajā punktā - viņš vienmēr, vienmēr, mūžīgi, bezgalīgi ( tikpat mūžīgi kā viņš pastāvēs; kas ,protams, cilvēkam atkal nav aptverams) mīlēs cilvēku, lai arī viņš būtu noziedzies pret viņu līdz vien iespējamākajai noziedzības robežai ( liela apgrēcība pret viņu). Viņš tik un tā tevi mīlēs. Tāpēc viņš ir viņš.

Bet tā kā Dievs nebūtu Dievs ,ja viņš nebūtu taisnīgs, tad tavam argumentam, honneybee, par to, ka viņam būtībā ir vienalga, ko tu izdari ( jo tad sanāk tā: ai, labi, sagrēkošu, sakrāšu grēkus dzīves laikā,nu un...es taču zinu, ka Dievs ir visžēlīgs, viņš tik un tā nespēs apturēt savu mīlestību uz mani un visu man piedos, pat ja nelūgš viņām man piedot), bet nē, tā kā Dievam ir jātiesā taisnīgi un viņš nevar likt vienā maisā tos, kuri ved svētu dzīvi, kuri apzināti pielūdz viņu un pieņem savā ikdienā un dzīvo saskaņā ar viņa likumu ar tiem, kuri ir sīkgrēcinieki un pēc katra grēka skrien sūdzēt gŗekus, lai atkal būtu pie Viņa un vēl ar tiem ,kurus Sātans ir tik ļoti saņēmis, ka pat nāves brīdī , viņi atsakās no Kunga.

Nē, viņš nevar likt vienā katlā tik atšķirīgas dvēseles. Jo tomēr mēs esam uz zemes un te pēc zemes dzīves tiksim tiesāti, tātad arī paradīzē ir dažādas vietas un viņš katram zin īsto, patiesībā šī vieta ir jau ierkastīta katrai nemirstīgajai dvēselei zvaigznēs, viņš jau zin katru vietu katrai dvēselei līdz pat beigām. Tāpēc bieži ir tāda sajūta, ka mēs tikai izpildam, daram vai nedaram to, ko jau viss uzniverss, viss Dievs mums ir paredzējis.

Bet tāpēc dievs ne tikai mūs bezgalīgi mīl un ir bezgalīgi taisnīgs, bet arī bezgalīgi žēlsirdīgs un viņa vislielākā žēlsirdība izpaudīsies tad, kad pasaule, mēs tiksim glābti no Sātana.

daži piem.: ir tāds amerikāņu ticīgais , kurš sludina Dieva vārdu televīzijā un kurš saka, ka tikai 500 miljoni no zemes iedz. nonāks debesīs, pārējie nogrūs ellē. ( ????)
Varam tam pievērts uzmanību vai nē.

1940. - 60 gados stigmatizētais tēvs Pio gŗēksūdzes laikā varēja pateikt grēksūdzētājiem kurā vietā debesīs viņi nokļūst vai viņu mirušie radinieki jau nokļuvuši. Tātad - mēs visi netiksim tiesāti pēc viena, mums nebūs slava mūžība pēc vienas skalas, katram būs tik, cik Viņš lems par saviem darbiem un nedarbiem. !!!!!
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba