Oktobris 29., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:32 - polla nebūs,

(39 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]esinja
Date:29. Oktobris 2004 - 13:55
(Link)
a pameegjini reiz buut vaaja! vnk izmeegjini, kaa tas ir, mb pat iepatiikas? es gan peedeejo reizi taa dabuuju pa pakalju, ka liidz shim mirklim diezgan nicinoshi skatos uz viirieshiem (it sevishkji uz tiem, ar kuriem ir sex), BET nu nez.... tev vajag veci, kas padodas, tikko tu nochiepsties - rokas nost no manas maigaas dveeseliites tu ljaunais, ljaunais viiriec!!!

un runa nau par konkreetiem exemplaariem! nau biijis taads, kuraa kaut reizi nebuutu viilusies! ko nevar teikt par sievieteem:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Oktobris 2004 - 14:00
(Link)
doch
tur jau tas joks, ka es cenšos būt... vieglāka, bet nesanāk, vienā brīdī allaž gadās iesist, pie tam pamatīgi.
un neaizmirsti, man ir celibāts, tā ka problēmas risināšana ar vīrieša (t.i., Attiecību) palīdzību tāpat īpaši nerulz.

a vilšanās vīriešos nāk no a) pārpratuma b) nepietiekamas vīrieša pazīšanas :) tā ka uz katru vīrieti-cūku ir viena sieviete-aita :)
From:[info]esinja
Date:29. Oktobris 2004 - 14:04
(Link)
es esmu sieviete - aita, kaza, kuce - kas vien vajadziigs.. un vaajai buut ir vnk. un nesaki, ka nesanaak, tas tikai noziimee, ka iisteniibaa negribi - varbuut tas negribeeshanas prieks ir tevii tik dzilji, ka neesi veel liidz vinjam aizrakusies? baac, miiljaa, vajadzeeja tevi vakar moraali panjemt priekshaa, taa vietaa, lai.... rrrrrrrr:)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Oktobris 2004 - 14:09
(Link)
(hmmm, tā laikam bija kāda cita esinja, kas lamājās par to, ka cilvēks kļūst vājš/padara sevi vāju?)
es nezinu, nezinu. vispirms man vajag kādu drošu un paliekošu plecu, pie kā pieturēties, un tikai tad es atļaušos būt vāja. citādi tas viss beidzas ar raudāšanu draugiem uz pleca - zb jau. un tas spēks jau ir tikai ārējs, iekšēji es esmu saplēsta un slikti salīmēta vāze. vai vispār nesalīmēta.

btw, man ir alerģija pret ilgstošu morālu paņemšanu priekšā, tā ka labi vien, ka bija tā, kā bija ;)
From:[info]esinja
Date:1. Novembris 2004 - 16:00
(Link)
zini, esinjas meedz mirt un dzimt ik peec paaris dienaam un to ko saka vecaa esinja, oponee jaunaa, so neiesaku iipashi njemt vinju galvaa un taa..
un man liekas, ka visi mees vairaak vai mazaak vaazes.. nu taadas, nekaadas. tikai ja nebuutu to plaisu un lausku, nez, vai buutu atshkjiriiba starp mani, tevi, vinju, vinjiem, vinjaam....u.t.t.
zinaashu, ka tevi moraali varot nedriikst. pierakstiits.
honeybee - polla nebūs,

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba