Oktobris 22., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:38 - eu, bet tā taču ir,

(19 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:22. Oktobris 2004 - 15:24
(Link)
labi. taisnība. sasodīti jūtīgs teksts no tavas puses.
lai gan nē, nav taisnība. tie nav rētaudi, tās ir kreveles, kas sāp. liekas, ka nesāp, pabaksti - ciets, nejūtīgs, nesāp, bet parausti bišķīt, pamērcē bišķīt un atklāj, ka patiesībā tajā vietā tu esi pavisam bez ādas. un asinis plūst atkal, līdz beidzot pamanās sarecēt vēlreiz. ja tā visa padarīšana nesāk strutot.
bet ir, ir rētaudi arī. tikai līdz rētaudiem jāgaida gadiem, ne mēnešiem ilgi.
From:[info]sick_among_pure
Date:22. Oktobris 2004 - 16:09
(Link)
Fizioloģiskie rētaudi parasti sāp tāpat, kā jebkura cita vieta uz ķermeņa. Mūsu izmisuma rētaudi vienmēr paliek tieši izmisuma rētaudi (Sauc tos par kreveļainiem, lai gan man liekas ka ar krevelēm tur gan nav sakara) ,lai arī mums tā negribētos. Kreveles protams apžūs un nokritīs, bet rētauds nepazudīs... Ko es visu laiku vēlos teikt ir, ka pat rētām pārklāts (un tieši tad) tu mācies vislielāko mīlestību un maigumu sniegt, un tas tev sagādā baudu, jo zini tās vērtību, bet pašas rētas nekad neaizdzīst pa visam pret to, kas tās atvēris, pat, ja ļoti to gribam... kaut kas tur ieperinās un izgrauž tās no iekšpuses, no jauna.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:22. Oktobris 2004 - 16:13
(Link)

es tikai brīnos, kā tev pietiek spēka rakstīt to, ko es būtu gribējusi uzrakstīt, bet nobijos, jo nevaru būt tik atvērta, tik ļoti vaļā
honeybee - eu, bet tā taču ir,

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba