Maijs 15., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:43
man patiik tas cilveeks, kam saap. man patiik tas cilveeks, kas veel briidi paliek tumsaa, smeekjeedams cigareti, un ar tukshu skatienu veras nekur. man patiik tas cilveeks, kas izdzer litru alus, paarsteidzoshi labi izspeelee tresho shaha partiju (lai arii absoluuti neatceras, kaa tas noticis), izvada aaraa draugu geju un piezvana, un saka: es visu saprotu, bet kaapeec man saap?

man patiik. man patiik valjsirdiigi cilveeki. man patiik cilveeki, kas tur savu sirdi valjaa un cilveeki, kas palaizh savu sirdi valjaa. un palaizh muti. uzdod stulbus jautaajumus un saskumst, kad nesanjem atbildes. man patiik cilveeki, kas kljuudaas. man patiik cilveeki, kas tic, ka kaadam citam ir dalja gar vinju saapeem. man patiik cilveeki, kas nerisina savas probleemas (un tikai SAVAS! jo par savaam saapeem katrs pats ir atbildiigs, katrs pats vainiigs, ja pieliidis sitiena attaalumaa, veel jo vairaak tad, ja neviens jau neko nav apsoliijis), man patiik cilveeki, kas izstaasta par savu saapi un ieksheeji saraujas, ja nesanjem atbildi; man pat patiik cilveeki, kas noliek klausuli un domaa "mazaak dzert vajag" un turpina taa domaat arii naakamajaa dienaa, un domaa arii shobriid, rakstot sho tekstu.
un no otras puses ljoti ljoti veelas vienmeer buut izdzeerushi litru alus. vienmeer buut tik valjsirdiigi. tik saaposhi, tik viegli saapinaami, tik viegli iebiedeejami. tik juutiigi.

tik juutiigi, kaada es neesmu jau sen. ja atskaita dazhus peecalus briizhus, ja atskaita dazhus briizhus, kad esmu pieliidusi sitiena attaalumaa (un piedevaam veel uztveerusi to kaa glaasta attaalumu), ja atskaita dazhus pavisam nejaushus briizhus, kuros labaak gan buutu, ja es buutu viena. sasietaam rokaam, bez telefona.
jo taadi cilveeki, kas man patiik, ir pilniigi necieshami personiskajaas attieciibaas. vinji saap un beedaajas, un kljuust sasodiiti eksalteeti, un izsaka bezjeedziigus apvainojumus tikai taapeec, ka cilveeks nejaushi uzrakstiijis veestulee kaadu nepreciizu fraazi (kas NENOZIIMEE to, ko es domaaju, ko taa noziimee), un beigu galaa veel jautaa - kaapeec man saap?

varbuut ir iespeejams to apvienot. varbuut es tomeer vareetu beidzot iemaaciities kluseet. t.i., nevis Kluseet (ko es taapat daru paaraak reti), bet Turpinaat Runaat, iedot roku gluzhi kaa parasti, nemeegjinaat aizsmeekjeet jaunu cigareti no ieprieksheejaas (ko es tik un taa nemaaku), just un neizraadiit. nekad, nevienaa briidii neizraadiit. tas tachu ir iespeejams? cilveeki taa dara, vai ne?
(lai arii es varbuut tomeer esmu paaraak valjsirdiiga)
(un es paaraak biezhi kljuudos, izveeloties intonaacijas, nosuutot veestules, pat piezvanot)
un man patiik taadi cilveeki. man tikai nepatiik, ka taadi cilveeki ar savu esamiibu vien sarezhgjii man tuvo cilveeku dziivi. labaak buutu taa, ka man tuvajiem cilveekiem ir patiikama sabiedriiba, kaads sapraatiigs, easygoing cilveeks, kaads viengabalains cilveeks, kaads cilveeks, kas, sasodiits, speej sevi Kontroleet.

(bet es paaraak biezhi kljuudos. rakstot shaadus tekstus savaa zhurnaalaa.)

(7 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]terrible_lie
Date:15. Maijs 2004 - 14:42
(Link)
uff
nu kāpēc tu vislaik raksti tik garus ierakstus, ka ir krietni jāsaņemas, lai izlasītu līdz galam? ;)

buch
un bebi sabučo ;)
From:[info]teeja
Date:15. Maijs 2004 - 19:58
(Link)
cau.
foršs ieraksts.
jā, nezinu, kāpēc tā ira.
[User Picture]
From:[info]zum
Date:16. Maijs 2004 - 10:41
(Link)
"Nedomā par sevi un tu iegūsi sirdsmieru" - gudrība no austrumiem.
From:[info]jerrym
Date:17. Maijs 2004 - 23:11
(Link)
Jeb "domāšana bojā sejas izteiksmi" (vietējā gudrība)
From:[info]skalpelis
Date:17. Maijs 2004 - 09:08

čau

(Link)
jā, kaut kā tā
[User Picture]
From:[info]subjekts
Date:29. Maijs 2004 - 14:16
(Link)
.nez kāpēc gribas lasīt šo tekstu.(neko nepateicu)
From:[info]murse
Date:9. Jūnijs 2004 - 19:09

kur tad...

(Link)
..ir vieta, kur buut, ja ne te. Kad tevi atsviezh shurp, ar milziigu speeku - un tu ietriecies seekliniekaa un peec tam olniicaas, kaa dzirkstele. Un tad tu esi. Un apkaart - taadi pashi, taustaas, un veidojas. Kaa peleejuma seeniite - nekad nepabeigta, vienmeer aug un mainaas, saskaras ar citaam un mazliet apdedzinaas, samiica sev malinju.
Man likaas ljoti miiljsh un cilveeciigs tas teksts
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba