Janvāris 29., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:06
buu,
vai kāds var paskaidrot, pēc kādas sistēmas counteri skaita apmeklējumus? vismaz es neesmu redzējusi situāciju, kad vairāki counterīši vienā un tai pašā lapā uzrādītu vienādu apmeklējumu skaitu :P (sk. kaut vai pods.lv). es jau, protams, nesūdzos, bet................. ;)

un vispār.
lai arī.
tomēr.
bet.
kaukas arī šitajā visā man nepatīk; man vispār nepatīk, ka kaut kas no tā, ko es esmu iesākusi darīt, izsprūk no kontroles, un man tik un tā ir jāturpina to darīt. jūtos kā taurenis, kas ir izraisījis lavīnu Himalajos. (pievērst uzmanību salīdzinājuma "taureņa", nevis "lavīnas" daļai). un tikai neprasiet man, kāpēc es sāku, jo, pirmkārt, iemeslu sen vairs neatceros, un, otrkārt, ir tik daudz visa kā, ko cilvēks nemaz nevar nedarīt. nu, un man šīs lietas, kuras es nevaru nedarīt, nez kāpēc ir publiskas (vai arī es ievēroju tikai tās, kas ir publiskas? un pārējās ir izdarītas, un beigta balle?)

nujā, un tad tu, cilvēks, vēl jūties diskomfortabli par tām lietām, ko varēji arī nedarīt - lai arī, cik tad tādu lietu vispār ir? ja nu vienīgi aiziešana pačurāt vai kaut kas tikpat ikdienišķs.
lai arī parādiet man cilvēku, kurš varētu mēnešiem ilgi neiet pačurāt, jo tas nav nepieciešams viņa "personībai".

(9 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:29. Janvāris 2003 - 18:31
(Link)
varētu vēlreiz jautājumu?

hits - cik reizes kāds ir pieprasījis lapu (counteri)
hosts - cik dažādi datori (IP) to ir darījuši
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Janvāris 2003 - 18:37
(Link)
da es vispār skatos tik uz hostiem, jo hiti man mūždien noved pie frustrācijas (iz sērijas - ko viņi tur meklē)....

bet jaut ir par to, kāpēc hackers.lv counteris (kurš ir smuki vizuāli noformēc un tāpēc atrodas saitā) man uzrādīja 28 hostus, kamēr times.lv (kura statistikas atskaite tomēr ir plašāka) uzrāda 30 hostus, lai arī vajadzētu būt vienas adreses starpībai (t.i., manējās, kuru hackerim ir pateikts neskaitīt). bet tie vēl ir tikai ziediņi; thp ar saviem trijiem counteriem arī šokējas par ~10 hostu starpību starp tiem; un podā apakšā apskatāmie counteri (kā jau gunča olimpā norādīja) katrs rāda savu hostu/hitu skaitu.

kam ta galu galā ticēt - lielākajam, mazākajam, vispār nekam?
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:29. Janvāris 2003 - 18:43
(Link)
uztaisi saveejo .. varētu būt, ka kādam lietotājam ir filtri .. ķipa, nelādējam img, kas failavārdā satur counter.. kaukā tā ..
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Janvāris 2003 - 20:07
(Link)
mosh... lai arii tad ar 3 statistikaam buus pavisam traki - t.i., taa kaa THP, kursh jau galiigi apstulbis palicies :P
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:29. Janvāris 2003 - 20:08
(Link)
un kapēc teu vajag statistiku?
sievietēm taču dzimumlocekļa pagarināšana nau aktuāla?? :D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:29. Janvāris 2003 - 20:25
(Link)
nea, kur nu vēl garāku :P

bet vispaar - ir gan aktuāli :/ nezinu. vi man no tā labāk paliek, bet nezināt, cik ļaužu lien tawā lapā un kādi viņiem parametri, kā arī - vai viņi lasa to, ko, manuprāt, vaidzētu lasīt, ir diezgan neomulīgi.
[User Picture]
From:[info]smejmoon
Date:29. Janvāris 2003 - 20:33
(Link)
bet counteris teu to nerisināts ..

es ieteiktu katrai lapai likt kautkādu logu .. un to bakstīt iekšā d-bāzē .. THP, protams, zina labāk ..

nu bet par tiem viņu parametriem .. ša pastīšos ..
(ā paga .. paprasi savam hostētājam logus :]) teikshu man 1 no 80 nelieto MSIE 5 vai seshi .. pats lietoju kautko sliktaaku ..

ar domu sakariigaakais, ko tagad zinu ir piedaavaat ko kas atbilst W3C rekomendaacijaam un text only versiju .. nu kautkaa taa :)
[User Picture]
From:[info]mako
Date:30. Janvāris 2003 - 09:37
(Link)
Katrs kounteris izmanto citu tehnologiju skaitiishanai. Viens lieto cookie, taapeec visi paranoikji, kas shamos atsleegushi, netiek uzskaitiiti. Cits javascriptaa straadaa, un visus lietotaajus, kam Opera bez Javas uzstaadiita, palaizh garaam.... Taa kaa nelielas atshkjiriibas ir OK. Tici lielaakajam ciparam :)
From:(Anonymous)
Date:30. Janvāris 2003 - 23:05

hackers fixed

(Link)
nezinu kaa tu to dabuuji gatavu, bet magjiskaa veidaa shodien BigUgga ir kaut ko salabojis hakeros :) nu un tagad 7x7, postit un hackers skaita +/- vienaadi. spylog ir cita laika zona un taapeec tas atshkjiras no .lv counteriem.

clx
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba