Augusts 30., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:17 - par draugiem -

nez.
35 laikam ir tas maksimums, ko es gribu piefiksēt. sveiks, [info]dark_entrant. vairāk negribas. pat ja tā ir tikai paziņu liste, nevis draugu liste. pat ja manā ne reizi neizmantotajā grupā "uzticos" ir septiņi cilvēki. kuriem es acīmredzot tomēr pietiekami neuzticos. un vēl - gribas pievienot cilvēkus, bet negribas, lai viņu ieraksti tā pēkšņi - blāc - un parādītos manā friendlistē. [info]ronis, piemēram. viņu es lasu tikai apzināti, tikai Izvēloties. un ir cilvēki, kuru ieraksti tomēr daudz labāk izskatās viņu pašu žurnālā. [info]illumine, piemēram. [info]sveshinieks droshi vien arī.

nujā, un vēl es nejauši atkal ielogojos pie sevis un ar uzjautrinājumu atklāju, ka naktīs savairojas friends-only ieraksti. daudz. un ne jau k-kas briesmīgi intīms. varbūt naktīs ļaužiem vienkārši gribas runāt klusināti.
nez. man ir protected ieraksti - nu, pēdējā laikā - vai nu tad, ja tiek publicēts jauna autora teksts, par kuru es nezinu, vai viņš pats gribētu viņu tādā veidā publiskot Tautas Masām, vai arī pilnīgi idiotiski puņķuteksti iz sērijas "cik man šobrīd bēdīgi, kā man pietrūkst mīlestības", un arī tos es bieži vien neaizsargāju.

un tas nav tāpēc, ka es visiem uzticētos. droši vien tas ir tāpēc, ka es nevienam neuzticos. un ja jau, tad jau.

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]skuka
Date:30. Augusts 2003 - 11:14
(Link)
Mīļā, labā - Tu man nevarētu paskaidrot, kas tā par grupu "uzticos"? Vai arī tā pieejama tikai tiem kuri lieto kādas tur īpašās programmas? Es zinu tikai public, frends, privāti, klusā cerībā, ka neviens tai netiek klāt. Bet gan jau ka tiek - kaut vai watt, piemēram. Internetā jau vispār nav nekā noslēpjama vai anonīma. No otras puses - nu i pofig.

Un protected ieraksti? Tie ir tie paši privātie?
From:[info]susure
Date:30. Augusts 2003 - 12:41
(Link)
semagic ir?
Tad nu njemam pirmo podzinju LiveJournal (parasti tur staav podzinja file utt).
uzspiezham.
gaidam kad atveras
noluukojamies, kaa podzinja ir atklaajusies sveshaa cilveeka priekshaa un pasmiiknjaajam.
tad ieraugam, ka shii ieprieksheejaa podzinja ir atklaajusi veel dazhas, viena vno taam, parasti pirmaa ir Edit friends . taalaak vienk seercho pa visaam podzinjaam, kamaeer neatrodi mekleeto.
protams vienkaarshaak ir nospiest (semagic atveerts) Ctrl + F bet tad pazuud viss burviigums par podzinju atklaashanos utt...
ja semagica nav bija arii zhurnaalja lapa kur draugu daliishanu vareeja veikt, taku izmekleejoties taa arii neatradu...
bet ir.
From:[info]jerrym
Date:30. Augusts 2003 - 16:04
(Link)
ir tajā visā kaut kas
es, piemēram, pat skaidri nezinu, kāpēc lasu tavus postus
jo man tie interesē sasodīti maz
drīzāk laikam ir tāda vēlme zināt, ja nu pēkšņi kas notiek tāds, kur vajag garīgu atbalstu or something. kaut, no otras puses, nafig arī tas..
honeybee - par draugiem -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba