Augusts 30., 2003


[info]honeybee09:17 - par draugiem -

nez.
35 laikam ir tas maksimums, ko es gribu piefiksēt. sveiks, [info]dark_entrant. vairāk negribas. pat ja tā ir tikai paziņu liste, nevis draugu liste. pat ja manā ne reizi neizmantotajā grupā "uzticos" ir septiņi cilvēki. kuriem es acīmredzot tomēr pietiekami neuzticos. un vēl - gribas pievienot cilvēkus, bet negribas, lai viņu ieraksti tā pēkšņi - blāc - un parādītos manā friendlistē. [info]ronis, piemēram. viņu es lasu tikai apzināti, tikai Izvēloties. un ir cilvēki, kuru ieraksti tomēr daudz labāk izskatās viņu pašu žurnālā. [info]illumine, piemēram. [info]sveshinieks droshi vien arī.

nujā, un vēl es nejauši atkal ielogojos pie sevis un ar uzjautrinājumu atklāju, ka naktīs savairojas friends-only ieraksti. daudz. un ne jau k-kas briesmīgi intīms. varbūt naktīs ļaužiem vienkārši gribas runāt klusināti.
nez. man ir protected ieraksti - nu, pēdējā laikā - vai nu tad, ja tiek publicēts jauna autora teksts, par kuru es nezinu, vai viņš pats gribētu viņu tādā veidā publiskot Tautas Masām, vai arī pilnīgi idiotiski puņķuteksti iz sērijas "cik man šobrīd bēdīgi, kā man pietrūkst mīlestības", un arī tos es bieži vien neaizsargāju.

un tas nav tāpēc, ka es visiem uzticētos. droši vien tas ir tāpēc, ka es nevienam neuzticos. un ja jau, tad jau.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba