Decembris 3., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:29
Ir cilvēki, kurus es (bez ironijas) uzskatu par gudriem, lai arī gudrību manā klātbūtnē viņi ir reāli demonstrējuši reizes divas (nu, tipa, 1x pa diviem gadiem, un pie regulāra kontakta), un pārējo laiku eksistē režīmā "nezīmēties ar intelektu, nevienam nepatīk, ka es zīmējos ar savu intelektu, un vispār, labāk pateikt kaut ko vienkāršu, lai citi var paspīdēt"
Vai cilvēki, kurus es (bez ironijas) uzskatu par mīlulīšiem un sirdscilvēkiem, lai gan tā patiesi mīlīgi viņi ir tikai ar sev pašiem tuvākajiem. Bet toties tad bez atkāpēm.
Mani absolūti nepārsteidz un neizbrīna, ja augstākminētos personāžus kāds neuzskata par gudriem vai mīlīgiem. Es pat pārmēru neiespringstu stāstot, ka ir gan gudri un mīlīgi, jo nu, ja cilvēks pats nezīmējas, kāpēc man viņa vietā būtu jāzīmējas.

Kamēr, nu, būt "gudram" vai "mīlīgam" pa labi pa kreisi, bez īpašas izšķirības šļakstot ārā erudīciju un samīļojienus, tas, protams, ir gudri un mīlīgi. Bet mani arī nepavisam nepārsteidz, ja izrādās, ka tas ir virspusēji un apakšā nav ne trū inteliģences, ne arī trū labvēlības.

(3 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]snauts
Date:3. Decembris 2019 - 09:27
(Link)
Sākumā [info]krii un tagad tu. Sēžu, kasu pakausi un prātoju, kas gan būtu varējis jums izraisīt šāda veida pārdomas.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:3. Decembris 2019 - 09:31
(Link)
Vari būt drošs par to, kas nav ;)
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:3. Decembris 2019 - 09:50
(Link)
Manējais neuztvert, manējais apjucis.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba