Jūnijs 7., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:43

(39 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]barbala
Date:11. Jūnijs 2019 - 20:11
(Link)
nu un vispār, godavārds, junons saka vērtīgo- Tartu ir nepilnas 3 stundas ar autobusu un tā ir cita pasaule, cits tvērums, nekādas te [neļaujiet man sākt detalizēt]. un lekcijas ir moduļos, blokos. tu vari, ja gribi, tikai sagribi.

tā nu sanācis, ka prof. gaitās šobrīd daudz no visu universitāšu ķēķiem redzu. tāpēc te likšu punktu, diplomātisku, bet treknu punktu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūnijs 2019 - 20:17
(Link)
Ffs.

Ja es varētu atļauties padirst 6 h, lai brauktu uz lekcijām, es to darītu. Oh, nē, right, es tā īsti negribu un izmantoju to debīlo "mīlu savus bērnus un neatstāšu viņus vēl vairāk bez mātes kā tagad" kā attaisnojumu savai negribēšanai, slinkumam un nesapratnei par to, kur vajag izglītoties.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:11. Jūnijs 2019 - 21:04
(Link)
tas, protams, retoriski un atbilde katram sava- vai kādā brīdī nebūs žēl arī 1.5-2-3 gadus sūdīgā maģistra programmā, klausoties kārtīgus sūnuciema spīdekļīšus (nesaku, ka visi un visur, bet tomēr), nevis izpētīt faktisko studiju slodzi/klātienes proporciju tur vs te.

protams, neviens nevar aizliegt ikvienam gūt baudu apgūstot tādus KP nozīmīgus priekšmetus kā darba drošība, ievads pedagoģijā, projektu vadības principi un ekonomikas pamati sociālo zinātņu fonētajiem. Paliksim katrs pie savas dziesmugrāmatas, man, teiksim, palika mazliet neērti par to, ko es darīju/ko no manis gaidīja/ko man deva savā LV otrajā LV maģistra programmā.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:11. Jūnijs 2019 - 21:05
(Link)
Acīmredzami.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba