Maijs 14., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:45

(36 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]hedera
Date:15. Maijs 2018 - 13:40
(Link)
Kā jau teicu, nevajag fantazēt. Uz kādiem datiem tu balsti šo savu apgalvojumu:
"Vairums viņu nav nekādi nabadziņi, kas ne aiz savas vainas pēc nokļuvuši 'bezizejā'." ?

Un atgādināšu, ka aborti ir dārgi, salīdzinot ar kontracepcijas līdzekļiem. Kādēļ tu uzskati, ka vairums cilvēku abortu izmanto kā kontracepcijas līdzekli?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Maijs 2018 - 20:43
(Link)
Jo nolohojās. Kad vajadzēja uzvilkt gumijiņu vai kad bija pārāk iedzēruši, lai savaldītu impulsus un tādā garā, kazuāls sekss ar svešiniekiem etc. Es nezinu konkrēti par Latviju, varbūt dievzemīte ir ļoti tikumīga, bet vismaz ASV veiktajā statistikā 'bezizejas' situācijas vai izvarošanu aborti sastāda mazāk kā 1% no visiem. Tā pat, ja nemaldos, ir valstis, kur abortus apmaksā valsts.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:16. Maijs 2018 - 08:31
(Link)
Nē, tiešām, man rodas jautājumi par tavu paziņu loku, ja tev tāda pārliecība, ka visi ir lohi, kam patīk skraidīt uz abortiem tā vietā, lai uzvilktu gumiju vai vismaz aizskrietu uz aptieku pēc avārijas tabletes, ja gumija pieviļ/paši nolohojas. Abas pēdējās opcijas maksā nieku, atšķirībā no aborta.

Neviena kontracepcijas metode nav 100% perfekta. Prezervatīva feils vismaz parasti ir uzreiz pamanāms, tādēļ uzreiz var paņemt avārijas tableti. Ja kaut kādu iemeslu dēļ nofeilo citas metodes, to diemžēl pamana tikai tad, kad jau iestājusies grūtniecība.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Maijs 2018 - 19:28
(Link)
Jau teicu, ka nevados no Latvijas pieredzes, kas ir mazs sample size un, kurā 'family planning' (jo aborts ir plānošana laikam) NVO aktīvisti ir samērā neeksistējoši.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba