Augusts 15., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:30

(111 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Augusts 2017 - 18:05
(Link)
Atkal parādi iemeslu kāpēc patriarhālisms BIJA defoltais režīms visās civilizācijās forever un tikai kopš hipijiem-bebībūmeriem un hipsteriem mazliet satraumējeis. Tu burtiski melo no vienas vietas. Gandrīz nekas no tā, ko tu uzrakstīji šajā postā nav patiesībā. Tu apziņas plūsmīgi buldurē totālu bulšītu par manis it kā jakobi teikto, ko es nekad neteicu, jo tev nepatika kaut kas nezin kas tajā ko teicu.
Mani pointi bija lusīdi un vienkārši. Ja tev būtu pretargumenti manai loģikai, tev tos būtu ļoti vienkārši nodemonstrēt. Tev tādu nebija un tu kaut ko random nomuldēji, ka es visus nīstu. Nē, es nekur neteicu, ka visus nīstu un tu nekur nevarētu atrast citātu, kas to apstiprina. Visi tavi feikie scenāriji ir būvēti uz pilnīgi feika priekšstata par mani kā cilvēku, kas visus nīst un tad no tā atsperoties. Ja tu būtu spējīga loģiski un pragmatiski domāt, tad nebūtu sarakstījusi visu šo bullšitu un nemelotu man sejā skatīdamās, bet laikam tā kā esi sieviete ar izteikti femīnu bui-dui smadzeni, tad viss, ko spēj ir histērijas un kaunināšanas. Až kā IRLā starp vīriem un sievām.:)

Vēlreiz, priekš īpaša akcenta - ja tu kaut kam nepiekrīti, ir viegli kontrargumentēt. Esmu atvērts diskusijai. Gvelzt bs par to kā es ''visus nīstu'' NAV diskusija, īpaši ņemot vērā, ka es nekur pat ne tuvu neko tādu nepaudu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Augusts 2017 - 19:29
(Link)
Pro tip: ja tu gribi, lai tevi uzskata par labu, mīlestības un cieņas caurstrāvotu cilvēku, varbūt nevajag rutinēti izmantot tādus argumentus kā "kad tavus bērnus nobrauks autobuss", drusku kaitē neesošajam imidžam :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Augusts 2017 - 20:02
(Link)
kārtērjais lolwut
Es teicu, ka, ja tavu bērnu nobrauktu miera autobuss, tev būtu stipri citāda attieksme pret migrācijas problēmām. Analoģiski ar low-middle calss cilvēkiem, kas ir spiesti dzīvot rajonos blakus somāļiem, nigēriešiem, pakistāniešiem etc. Arguments šajā gadījumā ir tāds, ka ir PAMATOTS iemesls kāpēc cilvēki pretojās masu nekontrolētajai migrācijai, kāpēc nacionālisms sāk atgūt uguni. Tam vispār nav nekāda sakara ar manu personīgo viedokli par lietām. Es tik pat labi varu būt Hitlers vai Teletūbijs. Es NEGRIBU, lai tevi vai tavu bērnu nobrauktu miera autobuss un tas ir iemesls kāpēc man ir tāda škrobe par šobrīd notiekošo. Tas, ka tu to centies interpretēt man par sliktu vienkārši atkal liek domāt, ka tu nespēj piedalīties loģiskā diskursā. Tu reaģē tikai uz tām mana teksta daļām, ko var pielietot kā ''keu wordu''. Ķipa ''nobraukt manu bērnu ar autobusu''. Bet tu nesaprati vai apzināti ignorēji kāpēc es pieminēju autobusu un bērna sabraukšanu.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Augusts 2017 - 20:16
(Link)
nu IMO labs cilvēks ir
a) cilvēks, kuram piemīt pietiekami daudz empātijas/veselā saprāta, lai redzētu, ka šis arguments nostrādā kā tīri emocionāls
b) cilvēks, kuram nepiemīt tik daudz empātijas (kas tiešām nav daudz), bet kas cenšas savu sociopātiju koriģēt tā, it kā piemistu

slikts cilvēks ir
a) tāds, kurš necenšas koriģēt savus izteikumus, lai akurāt neveiktu bezjēdzīgu emocionālu uzbrukumu
b) tāds, kurš apzināti izmanto emocionālu uzbrukumu cerībā, ka izdosies no otra dabūt histērisku reakciju, par ko pēc tam paņirgāties iz sērijas "lol stulbās sievietes nemāk domāt lōģiski"

*kādreiz es varbūt būtu domājusi, ka "varbūt gnidriņš ir bērnībā psihiski traumēts un tāpēc nesaprot, ka runā aizvainojoši un sāpinoši, un nevar saprast, jo viņam redz psihotrauma", bet fuck that, ir milzums cilvēku, kas, par spīti tam, ka ir stulbi un vientuļi neveiksminieki, var būt arī labi. tā ka tu šo atlaidi nedabū.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Augusts 2017 - 21:30
(Link)
Es no tevis nedabonu atbildi, jo tu neesi ieinteresēta loģiskā diskursā par issue. Tev, tāpat kā daudziem citiem mūsdienu drostaliņiem ''trigerē'' pats fakts, ka neesmu teletūbijs, kas pret visiem pauž beznosacījuma mīlestību.
Diskutē par lietu. Kam nepiekrīti? kāpēc? Dod savu argumentu, nevis sienies klāt man kā personībai. Tu tikai apstiprini savu sevišķību, to darot.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba