Augusts 15., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:30

(111 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Augusts 2017 - 20:16
(Link)
nu IMO labs cilvēks ir
a) cilvēks, kuram piemīt pietiekami daudz empātijas/veselā saprāta, lai redzētu, ka šis arguments nostrādā kā tīri emocionāls
b) cilvēks, kuram nepiemīt tik daudz empātijas (kas tiešām nav daudz), bet kas cenšas savu sociopātiju koriģēt tā, it kā piemistu

slikts cilvēks ir
a) tāds, kurš necenšas koriģēt savus izteikumus, lai akurāt neveiktu bezjēdzīgu emocionālu uzbrukumu
b) tāds, kurš apzināti izmanto emocionālu uzbrukumu cerībā, ka izdosies no otra dabūt histērisku reakciju, par ko pēc tam paņirgāties iz sērijas "lol stulbās sievietes nemāk domāt lōģiski"

*kādreiz es varbūt būtu domājusi, ka "varbūt gnidriņš ir bērnībā psihiski traumēts un tāpēc nesaprot, ka runā aizvainojoši un sāpinoši, un nevar saprast, jo viņam redz psihotrauma", bet fuck that, ir milzums cilvēku, kas, par spīti tam, ka ir stulbi un vientuļi neveiksminieki, var būt arī labi. tā ka tu šo atlaidi nedabū.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Augusts 2017 - 21:30
(Link)
Es no tevis nedabonu atbildi, jo tu neesi ieinteresēta loģiskā diskursā par issue. Tev, tāpat kā daudziem citiem mūsdienu drostaliņiem ''trigerē'' pats fakts, ka neesmu teletūbijs, kas pret visiem pauž beznosacījuma mīlestību.
Diskutē par lietu. Kam nepiekrīti? kāpēc? Dod savu argumentu, nevis sienies klāt man kā personībai. Tu tikai apstiprini savu sevišķību, to darot.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba