Aprīlis 18., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:36

(158 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Aprīlis 2017 - 14:49
(Link)
Ja mans tuvs draugs būtu sācis sevi asociēt ar Bonapartu un ļoti ciestu, no tā, ka viņš netiek dēvēts atbilstoši savai majestātei, varētu tiešām samierināties ar viņa napoleoniskumu vai sliktākajā gadījumā ignorēt. Mēģināt sludināt šādu pakļaušanos sirdzēji untumiem kā visai sabiedrībai obligātu pienākumu un vispārējās labās etiķetes jautājumu, pavisam kas cits.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Aprīlis 2017 - 18:23
(Link)
Hm. Gnidrologs tiek konsekventi saukts piemēram par libgerastu un velkomistu. Kas, protams, neatbilst faktiem. Ko Gnidrologs dara? Droši vien Gnidrologs nav īpaši apmierinātsd?
From:[info]pet
Date:18. Aprīlis 2017 - 21:18
(Link)
Iespējams, ka viņš par to nav apmierināts, bet the whole point šādai analoģijai ir tas, ka (atbilstoši augstākminētajam piemēram), man nepazīstamo Gnidrologu ir ok saukt par velkomistu neatkarīgi no tā, vai viņš sevi par tādu uzskata vai nē. Ja viņš sāk gan iekšēji nejusties kā velkomists un publiski sevi definē kā antivelkomists, būtu pilnīgi pieņemami, ja tie cilvēki kas viņu iepazina kā velkomistu viņu joprojām tā sauktu.

Cilvēkus un sauc un uzrunā atbilstoši tam, kā viņus redz runātājs, nevis atbilstoši tam, kā viņi redz sevi; to, kā tevi uzrunā, nevar mainīt ar vienpusēju deklarāciju, bet gan mainot/ietekmējot to, kā uz tevi skatās citi.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:18. Aprīlis 2017 - 22:09
(Link)
Es jau tā pat tieku saukts par daudz ko, kas neesmu. Mana emocionālā kondīcija šajā sakarībā ir tikai un vienīgi mana darīšana. Vēl jo vairāk, trešajām personām, kas neko nezina kās es par ko jūtos, nevajadzētu patronizēt sabiedrību kā tai būtu pareizi jājūtas par gnidrologa jūtām. Ja gribētu, paziņotu pats.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba