Aprīlis 18., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:36

(158 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]unpy
Date:18. Aprīlis 2017 - 13:34
(Link)
Atgriežoties pie iepriekšpublicētā, tu vari kliedēt cilvēka nezināšanu, ja Tu zini, ka tas tam trešajam rada ciešanas, ja tu to skaidri nezini, tad tā nav nevienā veidā saprātīga cilvēka uzvedība, manuprāt.
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:18. Aprīlis 2017 - 13:39
(Link)
Vari vai drīksti? Man ir sajūta, ka tev gribās teikt "drīksti". Jo kliedēt nezināšanu tu vari arī per trešo, ceturto, piekto personu un visu transpersonu kopumu, nekāda skāde no šīs nezināšanas kliedēšanas necelsies.
From:[info]unpy
Date:18. Aprīlis 2017 - 13:51
(Link)
Jā, tiesa, biju neprecīzs, taču ne jau nu arī "drīksti", gluži tāpat kā varēt vari darīt visu, ko vien atļauj dabas likumi, arī drīkstēt drīksti visu, ko neaizliedz cilvēku likumi. Precīzāks būtu bijis formulējums "vari, neizskatoties klaji nesaprātīgs".
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:18. Aprīlis 2017 - 14:07
(Link)
Un tomēr es ne gluži saprotu, kas ir tā ētiskā norma, kas aizliedz to darīt? Protams, pieņemot, ka mēs te nerunājam par mēģinājumu cilvēku uzreiz pierakstīt kretīnu kārtei, nolamāt, sadot pa muti u.t.t., bet gan par civilizētu komunikāciju.
From:[info]unpy
Date:18. Aprīlis 2017 - 14:11
(Link)
Nav nevienas pašas ētiskās normas, kura paredzētu, ka izskatīties pēc muļķa ir neētiski, taisnība. Lielākais risks ir uzrauties uz kādu aktīvistu, kurš vai kura aizvainosies no tā, tas arī viss :))
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba