Marts 22., 2017


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:29

(69 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:23. Marts 2017 - 07:44
(Link)
Es domāju ka tas, ko te zinātnieki reāli var darīt ir - uzstāties pret militārismu/ karošanu vispār, atmaskot teiksim nacionālistu saukļus un parādīt kā un kāpēc tie nemeiko sensu un tml.

[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Marts 2017 - 07:56
(Link)
nu tikai tik ilgi, kamēr tu neesi, teiksim, autoritārā režīmā, ja būtu jāizvēlas starp "pateikt, ka režīms ir SLIKTI BĻE un cilvēki mirst => jāriskē ar nošaušanu/lēģeri" un "klusēt mutautiņā, turpināt veikt savu svarīgo zinātnisko izpēti, kamēr vēl zemcilvēki eksperimentiem tiek paservēti biezā slānī un anestēzijai nauda arī nav jātērē", tad viennozīmīgi otrais, ne? JO ZINĀŠANAS CITĀDI PALIEK NEIEGŪTAS!
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:23. Marts 2017 - 08:23
(Link)
Nu te vienā brīdī iestājas apsvērums ``ja es turpinu iegūt zināšanas tādā veidā, kas visticamāk izraisīs karu, tad es enīvej visu pakāsīšu``, tas ir jautājumā par zemcilvēkiem. Nu līdzīgi kā ideja ``uzspridzināsim kobalta bumbu un pamērīsim radiācijas līmeņus un paskatīsimies kuras sugas ātrāk nomirst`` arī dotu zināšanas, tikai eeee, kas tās zināšanas saņems un lietos?
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:23. Marts 2017 - 08:25
(Link)
nu labi, tad klusēt mutautiņā un nežmiegt nost tos žīdus, bet nepīkstēt par to, ka citi viņus žmiedz, labāk nodarboties, piemēram, ar ziepju ražošanas procesa paātrināšanu vai ko līdzvērtīgi neitrālu => zināšanas!!!
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:23. Marts 2017 - 08:30
(Link)
Nesanāks, jo ja tu redzi ka citi tos žīdus bendē, tu redzi ka pasākums enīvej beigsies ar katastrofu.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba