Novembris 15., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:40

(95 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Novembris 2016 - 00:12
(Link)
Man personīgi pilnīgi piedrāzt kā runā ar MANI. Domāju, ka ap šo brīdi tam būtu tā kājābūt skaidram. Es vienkārši ieņirdu par to sjw retoriku kā tādu un par pašreizējo meltdownu, kas notiek, kad izrādījās, ka tā ārpus attiecīgā ehočampera nestrādā.
Vot, ja sāks reāli brūnbikšainie atkal vazāties pa ielām un meklēt otherkinus, ko sist un izrādīsies, ka sabiedrību jau sen nepiš kliedzieni par -ismiem, tā būs kā reiz sekas šādai jēdzienu/kategoriju nepareizai lietošanai/devalvācijai. Cik ta var skriet un pārbaudīt ir tur tas vilks vai nav.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:16. Novembris 2016 - 12:55
(Link)
Izklausās pēc false dilemma - kamēr ļaudis nestaigā apkārt hitlerītī un nesit citus nost, tikmēr jau viss ir kārtībā.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Novembris 2016 - 11:46
(Link)
Nesaprati domu. Saku tikai to, ka jēdzienu devalvācija noved pie to atspoguļojošo fenomenu toleranci. Rasisms un nacisms ir reāla lieta, kas ir baisa, ja atceras, ko šie jēdzieni REĀLI nozīmē.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:18. Novembris 2016 - 02:21
(Link)
Nu tieši par to arī biju domājusi - ko kuram šie jēdzieni REĀLI nozmīmē: ja par galveno skaidrojošo piemēru ņem "staigā apkārt un sit nepareizos", tad no tāda izejas punkta mierīgi var izvērst polemiku, ka geju piespiedu ķīmiskā kastrēšana un "zemāko" cilvēku piespiedu sterilizēšana ir visnotaļ humāns risinājums. Mans izejas punkts, savukārt, ir vienlīdzīga un līdzvērtīga attieksme pret visiem, neatkarīgi no x pazīmes.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba