Maijs 17., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:19

(71 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]dzeina
Date:17. Maijs 2016 - 15:22
(Link)
un galvenie iemesli, kāpēc tu to gribi, ir... ? (manuprāt, atbildot uz šiem, var tikt pie samērā labiem gan par, gan pret)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Maijs 2016 - 15:40
(Link)
patīk mācīties vispār
bet tas, kas ir apgūts, ir totāli "no pakaļas izrauts", bez sistēmas un struktūras (ko akadēmiskajām studijām vajadzētu piedāvāt, ne?)
plus reizēm gribas grādu (tb bez grāda nevar mācīt oficjāli un akadēmiskās iestādēs + vienkārši danunahuj man nav grāda, kauns no saviem akadēmiskajiem draudziņiem, kas "tas nekas, ka tev nav grāda, tu tāpat gudra" saka apmēram tāpat kā "tas nekas, ka tev ir riepa, tāpat smuka")
From:[info]dzeina
Date:17. Maijs 2016 - 15:47
(Link)
ar to sistēmu un struktūru var būt ļoti dažādi, apzinos, ka savu Mg pirmrindniekos izcīnīju tikai tāpēc, ka pašai ļoti interesēja tēma un biju gatava rakties pavisam dziļi (konsekventi katrā no kursiem izvēloties aspektus, kas atbilst Mg darba tēmai) - respektīvi, lielā mērā tikai no paša var būt atkarīgs, cik ļoti sistemātisks un strukturēts ir studiju laiks.

bet atcerēsimies, ka es studēju LU fakultātē, kuras nosaukumu visi, kam nav slinkums, piesauc kā lamuvārdu, līdz ar to tas var nebūt rādītājs :D
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:17. Maijs 2016 - 15:41
(Link)
Jā, ļoti svarīgi nodefinēt, kāpēc. Tieši to tēmu, zināšanu dēļ vai arī papīra dēļ (kaut gan ļoti stipri šaubos, ka tev ir šis). Jo ja uzzināt, domāt un rakstīt par tām tēmām tev sagādā prieku, tad you can't go wrong, jo zini, ka par spīti tam laikam, pūlēm un naudai, ko ieguldīsi, pats process būs baudāms un tas arī ir galvenais. Nekad nevajadzētu iet studēt tēmu, kas interesē minimāli, tikai tāpēc ka statuss, papīrs, visi tā dara, nav skaidrs, ko tālāk, utt.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:17. Maijs 2016 - 15:49
(Link)
x) nu uzzināt/domāt par to, kas varētu būt antropoloģija, man patīk
x) tēmas, kas interesē minimāli, man ir reāli maz :D drīzāk ir tēmas, kas man a) ir objektīvi totāli ārpus jau iezīmētā dzīves ceļa, tb neirozinātne, piemēram, man reāli patīk, bet praktiski full-time es to nekad nedarīšu, bet "ai, man ir izglītība neirozinātnē, tāpēc es rakstu recenzijas par latvju literatūru" kaut kā ne pārāk līmējas kopā b) šausmīgi nepatīk esošajā raskladā (nu, piemēram, psiholoģija, kas ir pa pusei šamanisms un cenšas izlikties, ka nav - plus mani reāli kretinē cilvēki pēc 2 psih* kursiem, esnezkastasir, bet nedataisīts psihologs ir tracinošākā lieta ever, ne es gribu tāds būt, ne ar tādiem kopā studēt, vai filozofija, jo kādi kūlti, tādi nekūlti)
x) grāds kā reizi interesē, nu tb man tiešām gribas papīru, un jes, tas ir smieklīgi, bet nu gribas, ja
From:[info]dzeina
Date:17. Maijs 2016 - 15:59
(Link)
ja godīgi, es nezinu labāku motivāciju bakalauram par grādu, pēc tam jau, ejot tālāk, var parādīties kas vairāk :D

[been there, done that]
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:17. Maijs 2016 - 16:09
(Link)
starp citu, trū; man gaīgi nebija motivācijas grādam, un tā nu es maģistru nepiebeidzu, kad viss bija izbesījis.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba