Marts 14., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:02
Tfubļe, tu, cilvēks, nokategorizē alkoholu un cigaretes kā "šitais te man laiku pa laikam ir vajadzīgs, lai atgūtu garīgo līdzsvaru un savāktos, kā arī neiedomātos, ka esmu briesmīgi pareiza un labāka par citiem", t.i., kā visnotaļ noderīgu pasākumu, apmēram turpat iekategorizē arī, teiksim, muldēšanu ar draugiem, un kas sanāk?
Dienā, kuru acīmredzot bija nepieciešams episki padirst, nu tā, ka vispār, vispār nekāda labuma, un ejietjūsvisidirst, nē, es nepelnīšu naudu, nekomunicēšu ar cilvēkiem un nepalīdzēšu citiem tikt galā ar viņu problēmām, un nē, es pat nedarīšu kaut ko tik produktīvu kā "visu dienu lasīt grāmatas, kuras es vienmēr esmu gribējusi izlasīt un taupījusi slimības laikam", es teicu fuckyou, ejietdirst,
šādā dienā tiek ar grūtībām iemocīti kādi 25 g ruma, nevienas cigaretes,
zato visa diena iztērēta, līdz galvas reibonim spēlējot flash spēlīti, kas pie visa klāt vēl ir nepabeigta un atstāta pašplūsmā pirms kāda gada.

Nēnu teorijā, protams, labāk nekā alkohols un cigaretes, bet nu pizģec.

(2 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:14. Marts 2016 - 10:48
(Link)
Tad jau laba spēlīte gadījusies!
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:14. Marts 2016 - 17:13
(Link)
Pamēģini agar.io
Spēle ir tik vienkārša kā 2x2 un ļoti draudzīga (ja neskaita to, ka ir jāapēd online sāncenši, bet ievelk līdz ausīm. Man kā kaislīgam pīpētājam tad nesanāk pat aiziet uzpīpēt.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba