Oktobris 26., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:24

(84 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:26. Oktobris 2015 - 22:50
(Link)
es domāju, ka pašlaik notiek kustība - vismaz man tā šķiet, šeit esot. Piemēram, cik lielā mērā quality of a date tiek noteikts arī pēc tā, cik kvalitatīvs ir bijis sekss abiem dzimumiem.
Nezinu, vai tas ir dēļ tādām seismiskām izmaiņām uz vienlīdzības pusi (kas pavisam noteikti šeit ļoti agresīvi notiek), vai arī vispārēja VISA seksualizēšanas rezultāts, vai abu kombinācija; bet kustība ofic ir, kam, protams, arī ir nenormāla pretreakcija - visi planned parenthood utt pretinieki, kristiešu modest upbringing virziens utjpr
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:26. Oktobris 2015 - 22:54
(Link)
Šitais, piemēram, ir cerīgi

http://spr.sagepub.com/content/28/6/848.abstract

Across three studies, one correlational and two experimental, results revealed that when women’s sense of personal control is heightened, they become just as willing as men to exert effort and to use direct strategies to initiate relationships. Our findings suggest that the gender difference in participation in the initiation process may be more malleable than previously thought and that feelings of personal control may underlie this gender divide.
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:26. Oktobris 2015 - 23:01
(Link)
Ir pavisam cerīgi! Par personal control lielisks teikums. Es domāju, ka uz to arī mūsu reģionā jāvirzās; tikai dažādu dzimumlomu un štengro arhetipu dēļ tas notiek par lēnu, vismaz priekš manis.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba