Maijs 2., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:35 - vējš un nekrofīlija
Paskatījos, kā ļauži iestudē manu lugu. Sajūtas visnotaļ pozitīvas, lai arī jauno aktieru vecums ir līdz 7. klasei, bet luga (Sargeņģelis) ir - kā es ar šausmām konstatēju - ar zināmām nekrofīlām tendencēm, un piedevām vēl pamatīgi jāpārstrādā (lasi: tizla).

Tajā pašā laikā esmu izslāpusi pēc komplimentiem un bezierunu atzinības no tuvāko cilvēku (lasi: ģimenes) puses. Par visu, ko es daru. Bet, loģiski, mana ģimene taču nav nekādi lutinātāji. Jā, varbūt man pietrūkst mīlestības, t.i., kāda tās aspekta.
Gribas (atkal) dabūt sevī to pusaudzisko maksimālismu; kā viena zināma meitene ;) patētiski teica - "Viņa taču ir MĀTE! Viņai mani Jāmīl!" Būtu smieklīgi, un piedevām vēl būtu neviltoti.
Un nereāli.
Šobrīd varētu vismaz uzlikt spilvenu uz galvas tai balsij, kas man vislaik stāsta Tev Taču Viņi Ir Jāmīl. Un Tev Taču Ir Jāsaprot, Ka Viņi Tev Vēl Tikai Labu. Un Novērtē To, Ka Viņi Tev Ir.
Kāpēc pusaudža maksimālisms manī ir beigc un pūstošs, un augšāmneceļams, bet tā aukstā balss, kas bija paredzēta maksimālisma slāpēšanai, dzīvo un bojā man pašsajūtu uz velna paraušanu?

Bet patiesībā vienīgais īsti patīkamais pasākums šodien bija vējš matos. Tā, ka no malas droši vien nevarēja pateikt, kur man seja, kur pakausis. Pamatskolā par šādiem un līdzīgiem paskatiem (t.i., izskatos kā gribu, kā jūtos, kā vēlos, po par to, kā tas izskatās) mani mēdza pamatīgi apcelt. Bet ir lietas, kas nemainās :)
Tas vieš manī cerību, protams.
Es zinu, ko es vēlos, es zinu, ka es to nevaru dabūt // vai vismaz šobrīd nevaru dabūt // nesalaužot, un tik un tā mani priecē. Sapnis. Nejaušs un muļķīgs smaids. Vējš matos, galvā un sirdī.

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]skalpelis
Date:2. Maijs 2003 - 01:53
(Link)
Es esmu THP mazā māsiņa. Tas pēc lugas :)
Pašam jau savi darbi vienm;er liekas vissliktākie, man gan liekas, ka nebūt nav tik tizls :) varbūt tāpēc, ka pietiekami tuvs realitātei
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Maijs 2003 - 01:55
(Link)
THP mazā māsiņa??!! 8)

Klasisks piemērs tam, ka katrs lasītājs darbu lasa savā absolūti unikālā veidā, un autoram atliek tikai brīnīties, kā Kaut Ko Tādu var izlasīt ;)
From:[info]skalpelis
Date:2. Maijs 2003 - 08:46
(Link)
Tip, es jau uz bedri nebūtu gājis, ja ne viņš :)
Bet vispār - cik sen tas bija, kad tu to lugu uzrakstīji? Šausmīgi daudz līdzību ar reāliem cilvēkiem, vismaz dažiem noteikti, kurus tu pirms mēnešiem trim vēl nevarēji pazīt :)
[User Picture]
From:[info]terrible_lie
Date:2. Maijs 2003 - 09:40
(Link)
jaa jaa atkal jau es pie kaut kaa vainiigs, ne?
:D
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:2. Maijs 2003 - 19:15
(Link)
oj neatceros :) kaut kur ap gadu miju, 7 dienu laikā. bet ar kaut kādu reālu cilvēku iedzīvināšanu gan nenodarbojos, tā ka tā laikam būs ilūzija :)
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:2. Maijs 2003 - 08:39
(Link)
nez nez ... tu laikam pārāk nikni sevi kritizē! Katrā ziņā man tā luga jau īpaši labi patika! + priex ka šī arī tiks uz skatuves! Nez gan kā izstīsies bērnu izpildījumā, bet gribētos, vienalga, redzēt !
honeybee - vējš un nekrofīlija

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba