November 2022

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Powered by Sviesta Ciba
[info]hesus wrote
on October 29th, 2011 at 02:20 am

Īsumā pirms miega:
  • 15. novembrī man tiek dota nedēļa brīva, lai varētu tikt uz Londonu, sagaidīt divas brīnišķīgas latvju meitenes, tad pa visām malām tūrisms, pēc tam savākt vienu somu meiteni un tad - 3 dienas ballēt pa maniem apartamentiem. Viena no viņām tiek trakoti gaidīta. ;)
  •  Sākot ar 9. datumu man uztic kompānijas uzturēšanu uz mēnesi, kamēr direktors ir tajā Indijā, uz kuru es tomēr nebraucu finansiālu iemeslu dēļ. Wanna see how that works out. ^^
  •  Un, runājot par indiešiem - god, kā mani tikko piebaroja ar mājās gatavotu spicy indian food! Tas, kā viņi gatavo ir vienkārši pizģets. Vīrieši savos late twenties, bet par ēdiena gatavošanu zin vairāk kā mana māte. Es nepārspīlēju.
  •  Man ir pielipusi britu pieklājība un es rakstot un runājot esmu sācis lietot nepareizu interpunkciju un nesaturīgu teikumu uzbūvi.
  •  Ikdienā pārvietojos ar ričuku, kas ir baigi forši, neskatoties uz to, ka citreiz nākas braukt pa lietu. Tad šļakatas šķīst uz visām pusēm un manu seju rotā velnišķīgs smaids!
  •  Brazīļu Žužitsu esmu nenormāli attīstijies salīdzinot ar to, kā pirmajās nodarbībās darbojos. Pagājušajā treniņā izmantoju vismaz 50% no nodarbībās mācītā un apaļīgais treneris ļoti apmierināts bija un kliedza, lai pretiniekiem salaužu rokas. Taiboksā cilvēki nemāk spert pa galvu, jo viņu treneris nevar uzcelt kāju tik augstu. Es - šokēts. Man vienīgajam tur kājas kā tailandiešu puisītim.
  • Pagarināju savu uzturēšanos šeit par vienu mēnesi. Galvenokārt tāpēc, ka mans arguments "a ko man darīt Latvijā" ir neapstrīdams, un nauda no Eiropas ripo, kas vienmēr ir patīkami.
  • Man nenormāli izbesīja itāļu kaimiņš, kurš vienā dienā pasauca uzpīpēt, jo esot baigā manta no Holandes. Pirmkārt, puse no tā tika man un man NEKĀ nebija. Tik tiešām. Biju izdomājis, ka varētu kādreiz papīpēt un pasēdēt pie grafikām, paskatīties, cik traki būtu. Bet viņa mēslam netērēšos. Otrkārt, tikai tagad pamanīju viņa spēju veidot monologu. Viņu pilnīgi neinteresē otrs sarunu biedrs. Viņš vārās par savu hujņu un pat negrib dzirdēt viedokli, viņš vienkārši grib atstāstīt un tad notīties. Ir cilvēki, kas nedod vārdu, un, ja tiek malta normāla hujņa, man nav pretenziju. Bet, ja visu laiku pusteikumā pārtrauc, vai arī ļauj pabeigt un neatbild, tad nu i nafig vispār man būtu viņš jāklausās?
  • Viendien novilku aktiera filmu paku un nu jau esmu noskatījies kādas 7 Van Dammes filmas, kas ir kāda 1/4 daļa no viņa daiļrades. Par 5 nevienu atzīmi augstāku nevaru ielikt, plus, katru otro atceros redzējis bērnībā pa Latvijas kanāliem. Likās, ka tajā laikā esmu par mazu, lai saprastu sižetu, izrādās - tur tāda nemaz nav.
  • Mums mājā varbūt ievāksies viena meitene, kura laikam, tāpat kā es sākumā, neuzticējās landlordam, tāpēc es tiku izsaukts no istabas, lai viņu nomierinātu, ka neģeris ir cool brotha, kas viņu nepiečakarēs. Būtu cool, ja viņa ievāktos, jo tad man būtu tā apziņa, ka esmu labi dzīvesvietu notirgojis, kā arī, būtu cerība, ka beidzot mājā būs kāds normāls cilvēks, ar kuru man varētu sakarīga saruna izveidoties.
  •  Neko stiprāku par alu šeit neesmu dzēris, un pat to - reti. Carlsberg ir viens no top aliņiem garšas ziņā. Bēdīgi.
  •  Firefox pastāvīgi karās. Jāpārvācas uz hromu. kamēr firefox nokāries, brovzēju ar hromu, tātad kompī vaina itkā nav. Varbūt tie idioti veikalā uzlikuši 32 bitu FF uz 64 bitu mašīnas. Jāpaskatās. Katrā ziņā, īsti riktīgi nav.
  • Sāk mākties virsū tā "pavisam lielā" dzīve un pagaidām iztēlojos sevi 3istabu dzīvoklī ar 3 citiem cilvēkiem, 2 pusslodžu darbiem bez noteikta darba laika, maz naudas un baigi atslābinātu dzīvesveidu šādā stilā bomžojot kādu gadu / pusotru.
  •  Man baigi patīk 20 pensu monetas.
  •  Britiem tronī varēs kāpt arī sieviete. Tā es internetā lasīju.
Cheers!

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: