November 2022

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Powered by Sviesta Ciba
[info]hesus wrote
on September 26th, 2011 at 08:51 pm

Pastāstīšu jums pāris stāstus.
Sākšu kā parasti, ar to, kas notiek mājā. Kāds pīpē ganju. Es nediršu, ienāku iekšā, nu natūrā velk. Eju pie visām durvīm un ostu, bet nevar saprast, jo visa māja vienos dūmos. :D Vispār bieži sanāk saost uz ielas, ka ir kādā mājā pīpēts. Šejienes mantai tāda padušu smaka izteikta, pat tad, kad es pats esmu nomazgājies.
vakar naktī patestēju internetu, tā, ņihuja sebe wifi...



Vispār, ar itāli baigie ne ta draugi, bet nu ir cilvēks ar ko parunāt. Tātad kopā divi. Ja redzēšu vēl kādu apkūrušos, būs arī trešais. ;D

Nu un šodien biju uz to MMA zāli. Teikšu kā ir. patīk līmenis un treniņu metodika, besī treneris un cilvēki. Pirmkārt, liek maksāt pirms treniņa, tā kā es bļed, nozagt viņu tehniku gribētu. Otrkārt, acīmredzami skatijās uz mani un gribēja, lai es tur nobeidzos. Nu un tālu jau nebija, mēnesis tomēr rijot čipsus un piržot dīvānā. Treškārt, mani 10oz cimdi nederot, jo sparingam vajag vismaz 14. Nodomāju, bļed, tu vari iedomāties kā man tādi cimdi izskatās? Man tādi cimdi lielāki par rumpi, ibio nah. nu labi, pohuj, nopirks jaunus, lai nepīkst, šitos turēs skapī. Ceturtkārt, epastā raksta, ka man no LV vajagot vest tikai šortus, jo, bļa, visu iedot varot, gi, cimdus un bezmazvai paēdinās. A šodien jau prasa, vēl nāksi? Ā, tad būs jāpērk savs gi, nu, higiēna tipa. Bļed, tu pidarass britu, tad varēji epastā uzrakstīt, paņemtu to jaku, lai nav jāraud. Piektkārt, kāds bļed treniņš bez iesildīšanās? Pirms tam apskatot plakātus un staigājot, pasildijos, acīmredzami biju stīvs no nekā nedarīšanas. Es ahujel, ka sākumā liek fiziski strādāt. Nu, un protams, sagriezu potīti. Man tādas lietas nekad nenotiek. Es pat nezinu, par ko esmu neapmierināts, itkā jau tehniku māca, čaļiem ir ātrums nenormāls, BJJ zelta medaļas ņemot pa visu UK, bet nu nezinu, nepatīk tas treneris laikam pārāk. Es jutos kā kkāda pabira, beigās vēl saka, ka es noguris izskatoties. Es saku, ka mēnesi sanāca netrenēties, šis tik rēc, ka es tad vienā maisā ar Igoru liekams (jā, ja kas, Igors ir no Daugavpils), jo Igors ar dzerot un ņifiga nedarot. Ja tam trenerim ir tāda pieeja, ka uzvedās kā douche highschoolers, tad ok. Ja viņš man pēc mēneša sāks līst dirsā, cik es labs un kāda man laba forma, es tam pimpim nekļūdīgi parādīšu, cik ļoti necienu viņu.

Vispār dīvaini.Cik saprotu, tad visas nodarbības spiež uz MMA, nevis noteiktiem sporta veidiem. Jo boksā jātaisa sprawli un pa vidu jāiet uz visādiem gāzieniem? Nu nez. Nu man jau forši, bet kopumā tā mazliet dīvaini liekas. Ko tad viņi MMA treniņos diez dara? To pašu tikai ar MMA cimdiem, lol?

25. februārī Valmierā (hz kur un hz kas un VAI organizē) cīņas. Domāju, ja būšu labā formā, varētu kādu daunīti mēģināt izslēgt vai noķērt ar flying armbar. :)))

(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: