Tomb Of Horrors - DONE

« previous entry | next entry »
Mar. 10., 2008 | 10:48 am

vēl noteikti vēlos iepukstēt par to, ka par godu Garry Gygax nāvei Kāsis mums sestdien sarīkoja D&D sesiju, kurā mums bija dungeon-crawls pa slavenāko šī cilvēka moduli - Tomb Of Horrors. ak, tas bija TIK šausmīgi, jo mēs neviens tā līdz galam D&D noteikumus tā arī nezinām, bet tas dungeons prasīja no mums augstākā mēra profesionalitāti. mēs ar mokām minmaxējām piecus charus tieši šī dungeona vajadzībām, lasījām tos rulebookus atspērušies, un uz katra soļa rullējām kauliņus, meklējot un disablojot lamatas. mēs no tās D&D sistēmas izspiedām visu iespējamo un vienā brīdi jau bijām kļuvuši TIK profesionāli, ka četru raundu laikā aizsūtījām pie dieviem vienu vājprātīgi spēcīgu dēmonu, kurš jebkuru no mums varētu one-hitot. piebildīšu gan, ka šie četri raundi prasīja kādas četras stundas noteikumu lasīšanas un fiškošanas.

ap diviem naktī jau mēs bijām vājprātīgi noguruši no rullēšanas un lasīšanas, bet tomēr ieturējām labākās tradīcijas un šo dungeonu pabeidzām. tas onkulis ar mums būtu lepns!
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {9}

her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Mar. 10., 2008 - 12:54 pm
Link

nu tas gan krietni vienkāršo procesu. bet visu spellu un featu apraksti tāpat būs jālasa... :D
a tu negribi pāriet pie kāda cita veida moduļiem? nu teiksim tādiem, kuros ir ne tikai dungeon crawls, bet arī kaut kāds incants sižets un drusku sociālie skilli?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Axa

(bez virsraksta)

from: [info]axa
date: Mar. 10., 2008 - 01:27 pm
Link

nu nē, šitais ir par godu Gygax :PPP
bet tā pat, nākošais Tomb of Horrors kā noprotu ir daudz sižetīgāks un sociālāks, jo mēs nonākam tajā Negativity Plane figņā!

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]zive_
date: Mar. 10., 2008 - 05:14 pm
Link

Nee negribu, man labaak patiik ka visam partijam ir reaalas iespeejas nomirt... visu laiku. Un shitie modulji man patiik taapeec ka pats vinjus neesmu taisiijis un man arii ir interesanti vinjiem lasoties cauri.

Atbildēt | Iepriekšējais