movies

« previous entry | next entry »
Feb. 12., 2008 | 03:56 pm

brīvdienās paspēju noskatīties pāris tīri jaukas filmas - Rambo 4 un No Country For Old Men. Rembo skatījos kā dvd ripu, bet uz Country gan aizgāju uz kino, jo tur varēja pilnībā izbaudīt filmas lielisko skaņu.

no Rembo es protams ļoti pavilkos. rādās, ka Stalonnem pašam nācās visu direktēt un producēt, jo neviens cits jau šādam 80 gadu mēslam neskartos klāt. bet viņš ir saņēmies un ieturējis labākās tradīcijas tādos sīkumos kā tolaik populārās noapaļotās spoguļ-saulesbrilles, kurās atspīd ugunsgrēks nupat izpostītajā ciemā. protams, ka Rembo ir krutuma kalngals, viņš ir TIK KRUTS, ka pat runāšanu šķiet taisās atmest, jo visi viņa teksti izklausījās vienkārši pēc klepus. mēs ar Kāsi spriedām, ka laikam jau viņš savā krutumā ir atmetis tik primitīvu komunikācijas formu kā runāšana. bet nu visādi citādi diezgan jauks action gabals, es biju gaidījis ko sūdīgāku.

a vot Koenu gabals bija vienkārši debešķīgi jauks. to pat nav jēgas komentēt, vien jāpasaka, ka noteikti nožēlos tas, kurš šo darbu redzēt nedabūs. priekšnoteikums gan laikam ir kaut neliela mīlestība pret amerikas tuksnešiem un teksasiešu akcentu.

tagad vēl mājās blakus StarWars 6in1 pakai velkas In The Valley Of Elah dvd, jāievērtē kāds tas būs. vēl ir plāns paskatīties Into The Wild. pilnīgi kaut kāds intelektuālā kino maratons panesies.
Tags: ,

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Feb. 13., 2008 - 12:52 pm
Link

Mnjaa - Into the Wild vareetu buut iedvesmojosha filminja, bet Valey of Elah diez vai skatishos - murder mysteries are mostly for bored housewives :)

Atbildēt | Diskusija


her_crow

(bez virsraksta)

from: [info]her_crow
date: Feb. 14., 2008 - 07:57 pm
Link

noskaties No Country For Old Men! tev noteikti patiks! un kāda viņiem lieliska valoda tur ir!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MeiLin

(bez virsraksta)

from: [info]kirsic
date: Feb. 15., 2008 - 07:23 am
Link

Atis: Noteikti, noteikti! Bet pirms tam man veel rindaa ir Hot Fuzz un Kleitons :)

Atbildēt | Iepriekšējais