her_crow

nakts izklaides

Dec. 19., 2007 | 12:09 pm
No:: her_crow

jā, nu laikam jau ir pienācis kārtējais pure morning, un pienācis laiks šī puksta formā attaisnot uz sevi liktās cerības. jā, es cietīšu.

vot, vakar kaut kā nejauši izrādīju iniciatīvu un saorganizējām diviem Kristapiem vārdadienas pasākumu - Axelam un Grimam. vakara gaitā salietojāmies daudz visu ko līdz tādai pakāpei, ka vienā brīdī visi cilvēki telpā tupi viens uz otru blenza un unisonā izdvesa skaņu "gavemmm" (pie tam ar izbāztu mēli). nu karoč normāli nobombījām.

bet ap trijiem naktī pienāca laiks braukt mājās. savācām līdzi Grimu un Aivvv, kas pat nebija spējīgi normāli paiet, un novietojām viņus uz dīvāniņa, kur Aivvv momentā atplīsa, bet Grims mēģināja iemigt sēdus. normāli jau biju iekāpis gultā un sācis atslābināties, kad man pāri galvai pārlidoja vēmekļu strūkla un piezemējās pretējā istabas stūrī. vismaz trīs metrus (!!!) no tās vietas, kur sēdēja Grims. Silvas filosofēšanas pavadījumā, ka visu mums pēdējā laikā kāds pievemjot, es ņēmu miskastes maisu un sāku tajā mest iekšā visas pa ceļam apvemtās mantas, kam sekoja arī grīdas sakopšana. Grimam par sodu ļāvu atplīst tualetē. šķiet, aizmigu ap kādiem pieciem no rīta, vai pat vēlāk.

nujā. bet es atsakos pieņemt šī stāsta morāli un pārtraukt dzert otrdienās. manuprāt otrdienas ir ļoti piemērotas dienas pasākumiem :)
Tags: ,

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.