parties

« previous entry | next entry »
Okt. 13., 2007 | 06:58 am

heh. pēdējā laikā sāk likties, kas tas ir par daudz prasīts - savākties un kopā patusēt. brīžiem šķiet, ka es visus ar varu velku uz kaut kurieni izklaidēties. šķiet, ka nevienam neko negribas. visi uzvedas kā mazi lācīši, kas taisās gulēt ziemas miegu, bļe :)

būtībā jau es arī beidzot varu nopirkt datorgaldu ar lielu, mīkstu ādas krēslu, sākt atkal nopietni spēlēt WOW'u un sūtīt dirst pilnīgi visus, kas no manis kaut ko vēlas.

tikai man šķiet, ka tam vēl nav pienācis laiks. godīgi sakot, nezinu, vai tam jebkad līdz 25 gadu vecumam pienāks laiks. es esmu jauns un man gribas tusēties. es to daru tikai sevis un savas svētās pieredzes dēļ. mani vajā doma, ka palikšu vecāks un tad vairs nebūs tik daudz spēka. palikšu par sēni un būšu visu palaidis garām. labāk izārdīties tagad, kamēr vēl var, lai kļūstot par sēni nav jānožēlo, ka ir bijis tusēts par maz.

žēl gan, ka es šajā idejā esmu viens pats. liekas, visiem ir cits uzskats. un man taču, kā gudrākajam cilvēkam uz pasaules, ir pilnīga pārliecība, ka neviens izņemot mani neko nejēdz. man šie cilvēki jāglābj no tās baisās atklāsmes, kas viņus piemeklēs pēc daudziem gadiem, ka viņi neko nav paspējuši.

nu galīgs losis es esmu, hehe :D
Tags: ,

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Okt. 14., 2007 - 10:37 am
Link

Losis.
Mhm..
:)

Iekļauj tusiņu sarakstā rpg apmeklējumu otrdien.
Ir arī šis tas, ko Tev pastāstīt, nevaldāmais tusētāj.

Atbildēt | Diskusija


urend

(bez virsraksta)

from: [info]urend
date: Okt. 14., 2007 - 02:52 pm
Link

aleluja...

Atbildēt | Iepriekšējais


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Okt. 15., 2007 - 09:54 am
Link

Hm? Vienradziites pasaule?

Atbildēt | Iepriekšējais