nosvinējām

« previous entry | next entry »
Okt. 12., 2007 | 02:18 pm

bļin, vakar bija silvas vārdadiena. no sākuma bija plāns aiziet un kulturāli pasēdēt iekš "el čarlito". pavisam nejauši mēs nomēģinājām visus kokteiļus, kas viņiem bija. sākot ar margaritu, turpinot ar mojito un beidzot ar tequila booom, kam pavisam jauku jumtiņu uzlika pāris long island ice-tea. jau pavisam jautrā prātā, turoties viens pie otra, iesteberējām alkohola veikalā un paņēmām tekilu.

vakara turpinājumā mēs pie Baibas dzērām iepriekšminēto dzērienu un ļāvāmies pilnīgam haosam un nekontrolētai diršanai. atklātības vakars, tā teikt. pa nakti vēl aizčāpojām uz vienu gaģušņiku pēc vēlvienas tekilas.

-tad tev tagad meitenes nav?
-nav gan
-a Silva?
-nu visādi jau gadās ik pa laikam, bet principā mēs tikai dzīvojam kopā
-jā, nu kam gan negadās
-nu, es pieturos pie filosofijas, ka vajag darīt to, ko konkrētajā brīdī gribas un ne par ko neiespringt.
-zini, tu man patīc aizvien vairāk...


kad atgriezāmies un izdzērām tekilu līdz pusei, "kāds" paziņoja, ka man mājās uz statīva stāv kamera, kas pavisam nejauši ir pavērsta tieši pret pufu. tā nu tika vienbalsīgi nolemts, ka vajag braukt un likt kameru lietā, filmējot latviešu porno. tā nu mēs pa visiem kaut kā aizstūrējām mašīnu līdz mežciemam, uz katra asāka pagrieziena slīdot līkumā pa slapjo asfaltu, un nobāzējāmies mūsu virtuvē ar ģitārām, citroniem un tekilu.

žēl vienīgi, ka bija ap 3 naktī, jo to visu protams arī dzirdēja kaimiņiene. vakara gaitā bija vērojama apbrīnojama satuvināšanās, kurā cilvēki, kas bija satikuši viens otru pirmo reizi, pie tualetes durvīm uz grīdas jau bija iegrimuši intelektuālās sarunās par dzīvi. laikam ir lieki teikt, ka viss tas turpinājās gultā, tikai nolažojām, aizmirstot ieslēgt kameru.

aizgājām gulēt ap pussešiem. vispār jāsaka, ka pasākums ir aizvadīts godam.
Tags: ,

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {7}

Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Okt. 12., 2007 - 07:17 pm
Link

Jēzus Tevi mīl!
;)

So do I..

Atbildēt | Iepriekšējais