her_crow

that escalated quickly

Aug. 24., 2012 | 10:14 am
No:: her_crow

vakar sēdējām folkklubā, kad tur iepeldēja Klāvs, kuram zem rokas bija neviens cits kā Kollijs ar manāmām trīsdiennieka pazīmēm sejā. Zane iepriekš bija stāstījusi, ka vakar satika šamos pa nakti uz ielas, un devās pie viņiem pārlaist nakti, kur viņi esot dzēruši rumu un dedzinājuši bībeles, līdz nonākuši totālā kliņķī.

anyway, vakar bārā sarunas iestūrējās ēst taisīšanā, un mēs ar Zani un Klāvu sākām dalīties pieredzē par asu ēdienu ēšanu un taisīšanu, kad tas blondais ķēms izdomāja iespļaut mums dvēselē ar 'es vispār taisu ēst labāk par jums visiem'. well that escalated quickly, un, lai izvairītos no dūru vicināšanas, mums nācās vienoties par civilizētāku dueļa formu ar nosaukumu 'super spicy cook-off extravaganza', kura notiks šovakar Klāva dzīvoklī uz Stabu ielas. vienojāmies, ka Zane taisīs zupu, bet mēs ar Klāvu - otro. Klāvs gan šodien bilda, ka viņš esot aizmirsis par D&D, kas viņam šovakar jāvada (vai jāspēlē hvz), bet ka tas neatturēšot viņu paņemt mani dirsā ar savu pavārmākslu.

also, šodien skatos galeriju, kurā Auces meitenes izklaidējas iekš Волки Одина 2012. vai tas ir tas pats larps, uz kuru brauca Axels? un kas ir visi tie cilvēki, kas sevi prezentē kā kuršu nometni?

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.