her_crow

...

Jul. 28., 2011 | 11:40 am
No:: her_crow

vakar pie manis paciemojās dažas meitenes. šķietami nevainīgais pasākums pārvērtās milzīgā rautā brīdī, kad ieradās DJ ar visādiem dzērieniem, jo viņam, redziet, ir atvaļinājums. vakar arī manai mātei bija uznākuši kaut kādi melnie, kas riktīgi porķīja atmosfēru tik lieliskam nodzērienam. droši vien man vajag drusku nogriezt to subwooferi klusāk. kaut kā pēdējā laikā ļoti ir nobesījis tas, ka nevaru vienkārši parādīt cilvēkiem vidējo pirkstu, kad viņi mani jau zajebaļi. like, nevaru mātei parādīt vidējo pirkstu, jo man patīk, ka man nav jāmaksā par dzīvokli; nevaru bosam parādīt vidējo pirkstu, jo man no viņa vajag naudu. viss ir slikti.

vakar tā ap trijiem naktī aizeju gulēt uz matracīša kopā ar Elīnu un Lindu.
Linda: varbūt es jums traucēju?
Elīna: varbūt es JUMS traucēju?
Es: karoče, ģevkas, es tīri aiz pieklājības - varbūt ES jums traucēju (kasīties)?

nē, labi, šitais nebija smieklīgs, bet vakar man par to nāca baigie smiekli. tur gan pie vainas laikam tas džoints, ko mēs uzpīpējām pa virsu dzērieniem, lai no rīta negribētos transplantēt smadzenes. and you know what - tas tiešām strādā! nekādu paģiru, tikai miega bads.

šodien darbā lasu stāstiņus par lācīti Pūku, kurš ir meža krutākais hakeris, un atceros jaunību dienu tehnikas specifiku. nu nē, šitais arī ir garlaicīgs kaut kas, es vairs nevaru, vajag padarīt kaut kādas muļķības, lai būtu interesantāk.

ā, jā - nedēļas nogalē dodamies uz Hobitlarpu.
Tags: ,

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.