her_crow

trīs dienas

Jan. 3., 2011 | 01:31 pm
No:: her_crow

šis jaunās gada pasākums bija episkāks par iepriekšējos gados apmeklētajiem. varbūt tieši tas, ka es neko neorganizēju un nebiju atbildīgs, ļāva man ar dzērienu palīdzību atslābināties līdz tādam stāvoklim, ko varētu raksturot kā komu.

smēlu tā, ka ap trijiem naktī Axels ar Kāsi mani vazāja apkārt, paņēmuši zem pleciem, jo pašam kājas vairs neklausīja; rokās gan vēl bija pietiekoši kontroles, lai paceltu pie lūpām vēl un vēl dzērienus. četros no rīta es gulēju uz matrača, nevarēdams pakustēties, kamēr citi man uz pakaļas zīmēja ķinķēziņus un sprauda pakaļā piestu, ar ko pirmīt bija berzti pipari. piecos no rīta stāvēju ar Axelu uz lievenīša pie mājas. bija pazudusi elektrība, pusaplī ap lieveni viss novemts, dārza lampas visas šķības ar sasistiem kupoliem, apkārt mētājas šampja pudeles, pakaļa sūrst no pipariem, sejā sitas putenis. smejoties secinam, ka pasākums ir baisi hārdkōrs.

nākamajā dienā jauks iesēdējiens ar kafiju, cigaretēm un fotoaparātu uz otra lievenīša, kurš bija palicis vēmējiem nepieejams vakardienas dekadentajā apokalipsē. vēlāk trīs dažādu ēdienu gatavošana sveču gaismā uz malkas plīts un dzērieni ar lāstekām glāzēs, jo ir taču jāpievieno ledus. vakatrā uz Rīgu. pēc pavisam nelielas atpūtas mašīnā turpinājām ar āfterpārtiju pie DJ pavisam nelielā lokā, kā laikā no Alfiņa bagāžnieka tika izvilkts tas neizdzertais Tullamore litrs un visi vienojās jautrā smelšanā. Alfiņš tika padzerts zem galda - viņš atplīsa gultā un mēs viņam virsū uzlikām galdu [as seen here].

it was all great fun. I haven't learned a thing. vajadzētu beigt sev izdabāt.
Tags: ,

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.