her_crow

intangible

Nov. 28., 2010 | 02:41 am
No:: her_crow

novilku Avatar extended edition. tur ir visādi jauki kadri no cilvēku planētas, kas izskatās baigi kiberpancīgi; tur ir izskaidrots kapēc tie kalni floato; tur ir garāka kitty-sex aina. vobšem pilns ar labām lietām, kas baigi jauki papildina jau zināmo sižetu un labāk parāda atsevišķu varoņu motivāciju.

neskatoties uz to, ka šis Kamerona gabals ir visai prasts un tajā nav pat nevienas catchy frāzes, man tik un tā šī filma liekas awesome, jo tā ir nenormāli episka un man patīk masturbēt uz cutting edge 3D. bet arī bez visa tā, the vibe of this movie is nice. "what can we give them? light beer and blue jeans? there is nothing that we have that they want." šī ideja protams ir galīgi veca, nodrāzta un neinteresanta, bet tik un tā patiesa. makes me get all emotional about life.

jā, stulbi jau nu tas ir, bet KATRU REIZI pēc šīs tizlās filmas man aizvien vairāk liekas, ka es metu laiku zemē. un pirmdien atkal es iešu uz darbu un taisīšu leimu maketu kaut kādiem Dove sūdiem, kam stāvēs plakāti Rimi pie plauktiem. can you even compare the magnitude of this film and the shit I am stuck with?

and the dream of Pandora is intangible as well. wouldn't it be nice to go back to the dark tribal ages and actually live? yea, I know, only a spoiled city-born dude can think that it would be cool.
Tags: ,

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.