link or didn't happen

« previous entry | next entry »
Jun. 5., 2010 | 12:33 pm

protams, ka pamodināt mani 11os no rīta var vismaz trīs cilvēki, lai paziņotu, ka tagad esmu awesome un slavens, jo šis blogs kaut kādā sakarā atkal ir nonācis presē, bet linku protams neviens nevar atsūtīt. es biju plānojis gulēt līdz 4iem pēcpusdienā.

vispār pēdējā laikā man nākas saskarties ar visādiem pārsteigumiem šī bloga sakarā. man ir aizdomas, ka to jau lasa vai puse Latvijas internetā sēdošie. like pēkšņi twitterī kāds nepazīstams purns ir ierakstījis kaut ko no sērijas "re, viens čubārs labi uzrakstījis par muhamedu" un norādījis linku uz postu, kur es diršu par muhameda zīmēšanu. wtf, man?

tomēr es atsakos cenzēt savu valodu šeit. šeit ir īstā vieta, kur dirst visādu huiņu par visu, kas ienāk prātā. so be it, veidosim Latvijas interneta seju :)

un uz šīs nots es vēlētos lūgt, lai kāds man iemāca ielikt šeit kliku kaunteri. [info]crescendo? anyone?
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {10}

Государственная шлюха

(bez virsraksta)

from: [info]melnupe
date: Jun. 5., 2010 - 01:48 pm
Link

Nu, piemēram, Tu mani nepazīsti. A es no Dveshy n' tamlīdzīgiem senās Kurbijkurnes iedzīvotājiem esmu tik daudz par Tevi visādus stilīgus brīnumus saklausījusies, ka līdz bloga lasīšanai tika nonākts likumsakarīgi. Plus, palīdz vēl tas, ka ir interesanti lasīt.

Un līdzīgas domas vai motīvi (latviešu stalkošanas mānija, FTW!) ir tai pārējai pusei Latvijas, kas Tevi lasa. xD

Atbildēt