evening

« previous entry | next entry »
Okt. 15., 2009 | 01:30 am

...and I am totally high right now, jo pie mums ciemojas Mustangs, kurš visiem ir uzsaucis visādas apreibinošas vielas par diviem tūkstošiem kronu. vakar ierodoties mājās, mēs to pimpi atradām mūsu dzīvokļa vidū uz grīdas, izrubījušos uz milzīgas tamponu un spreadsheetu "bardaka" kaudzes. izrādās tas appīpējušais maniaks pa nakti bija atlidojis no Norvēģijas or something un lidostā paķēris kaut kādu random koferi, nu tipa ne savējo, un pamanījis to tikai mājās. šis fakts viņu laikam bija novedis pilnīgā reidžā, jo tie tamponi un papīri mētājās pa visu dzīvokli. viņš saka, ka neko neatceroties. arī to kā viņš esot ticis no lidostas uz dzīvokli, pa ceļam iztērējot 8 tūkstošus kronu no 10 tūkstošiem, kas viņam bijuši makā.

un tā nu viņi te tagad sēž aiz manām durvīm un truli kaut ko kūko, blenžot sienā, jo viņi jau otro nakti nespēj aizmigt no vitamīna. es ar nepacietību gaidu, kad šis viņu bezmiegs novedīs pie vētrainas dzīvokļa uzkopšanas kampaņas, jo tas ir tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs.

ā jā, un man beidzot pieslēdza apkuri.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Okt. 15., 2009 - 09:16 am
Link

Kas tas par Mustangu? :)

Atbildēt | Diskusija


Axa

(bez virsraksta)

from: [info]axa
date: Okt. 15., 2009 - 12:08 pm
Link

u don't want to know...

Atbildēt | Iepriekšējais


OFFTOPIC

from: [info]martin_ssh
date: Okt. 15., 2009 - 01:01 pm
Link

http://klab.lv/community/dizains/202185.html

Atbildēt


mdz_snifs

(bez virsraksta)

from: [info]mdz_snifs
date: Okt. 15., 2009 - 03:07 pm
Link

Vizualizēju "un tā nu viņi te tagad sēž aiz manām durvīm un truli kaut ko kūko, blenžot sienā", jel, zem galda gandrīz novēlos.

Atbildēt