kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 5th, 2015|03:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]unpy
Date:April 5th, 2015 - 05:12 pm
(Link)
Man gan šķiet, ka šie ir prasti pavasara saulgriežu svētki, par mata tiesu kristīgāki konkrētajā teritorijā, nekā Jāņi. Ar tām visām televīzijām, saeimām un ministru kabinetiem ir tā, ka tur sēdošie lielajā vairumā ir tikpat ļoti norūpējušies ateisti, cik Tu, tikai viņiem šis "kristieši pārņem Latviju" sindroms ir vēl vairāk saklikšķējis galvā un tālab šie par katru cenu cenšas turēties līdz šīm tikai viņu galvās esošajām tendencēm, kā rezultātā uzskrūvē sevi un pašus jau nākamajā līmenī, kāpinot savu un pārējo ateistu paranoidālo satraukumu ģeometriskā progresijā, līdz tik tiešām panāks tādu situāciju, kurā kaut kāds tur nebūt priesteris būs ietekmīgāks par laicīgās varas pārstāvjiem un likumi tiks aizvietoti ar kristīgajiem priekšstatiem par lietu kārtību.

Par to, ka ir tā un ne savādāk, var viegli pārliecināties, velkot ar pirkstu līdz reāli ietekmīgāko latvijas iedzīvotāju sarakstiem(ministru, deputātu, pašvaldību vadītāju, lieluzņēmēju, mediju īpašnieku, žurnālistu, populāro aktieru, šovmeņu utt.) sarakstiem un meklējot tajos kaislīgos kristiešus.

Proti, neba kristieši pie vainas, bet slikti informēti ateistu liekuļi, kuri vadās no premisas "Latvijā ir 80% kristiešu", nesajēdzot to, ka pie krstiešiem sevi pieskaita ikkatrs, kurš sevi un bērnus ir aizvedis tajās pašās Lieldienās uz baznīcu tikai tamdēļ, ka tas ir šiks bezmaksas pasākums, ar kuru lieliski var aizpildīt brīvo laiku, ja kaimiņam nedeg māja vai tuvējā apkārtnē naav notikusi kāds vērienīgs satiksmes negadījums. Jo īpaši laukos, kur tā ir papildus iespēja tālākiem kaimiņiem atrādīt savas jaunās štātes un automobīļus.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:April 7th, 2015 - 10:08 am
(Link)
Redz, ja Latviju Pārņemošie Kristieši nebūtu Satversmē iebāzuši tagad nez kāpēc svēto un negrozāmo 110. pantu un vēl Satversmes preambulā ievijuši atsauces uz Kristīgumu, tad jau tā sajūta, ka 'Kristieši Pārņem Latviju' nebūtu tik izteikta. Bet ir, redz, dabūjuši tādus brīnumus cauri.