kanariņš - un bon citoyen [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

un bon citoyen [Dec. 19th, 2014|12:58 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Līdz ar ceļu satiksmes un sabtransa izmantošanas noteikumiem katram sevi cienošam pilsonim būtu jāiepazīstās arī ar dažādu dienestu apliecību paraugiem, lai brīdī, kad, kā piemēram, man, pl. 01:30 naktī klopē pie loga un saka, lai dodu kodu poģikam, jo "policija" un bāž logā kaut kādu apliecību, kas izskatās pēc autovadītāja tiesībām, bet tikai ar vārdu "valsts policija" virsrakstā, nebūtu mulsums. Jo vīri bija civilā, un pēc tam "mums ir jāapcietina kāda šajā mājā dzīvojoša persona" izveda puiku, ko iesēdināja netrafaretētā busā un pēc kāda 'pārrunu' brīsniņa aizvizināja prom. Nu, nez, puika/puiki mums tur ir tādi borzie, ka maz neliekas un tieši pāris nedēļas pirms tam intensīvas visādas šušušu strelkas saita, bet šamā "policija" vairāk pēc kaut kadas leišu mandarīnmafijas izskatījās (policista vārds, cik manas samiegojušās acis fiksēja, bija lietuvisks ar -as beigās un vīrs sākotnēji runāja krieviski ar leišu akcentu, pirms pārgāja uz latviešu), un es nebrīnītos, ja "apcietināšanas" vietā puika tagad ar lauztām kājām kādā mežiņā mētājas. Nez, varbūt sazināties ar policiju, apjautāties, vai tas toč no viņiem bijis?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:December 19th, 2014 - 01:31 pm
(Link)
Varbūt patiešām sazinies - lai pašai sirds mierīga.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 19th, 2014 - 03:20 pm
(Link)
sākt krāt karmas punktus kā tantiņai, kura apgrūtina dienestus ar visādu savu tuftu :D
[User Picture]
From:[info]aabols
Date:December 19th, 2014 - 01:52 pm
(Link)
Ceturtdien, 18.decembrī, Valsts policija aizdomās par divu padzīvojušu sieviešu, tostarp mūķenes, slepkavību aizturējusi kādu 18 gadus vecu jaunieti.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 19th, 2014 - 02:21 pm
(Link)
it kā rajons ne tas, un puika laikam būtu jādēvē par 'vīru', kura ikdienas kriminālo gaitu specializācija nedaudz cita..

bet moš, moš, khem