kanariņš - Vigilante [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vigilante [Feb. 17th, 2014|11:12 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tikko laikam biju lieciniece kabatzaglu noziegumam. 22 autobusa viens bravurigs lohs iekapa,izspiedas cauri salonam un izkapa. Tikko 2 personas piefikseja, ka vienai trukst mob un otram-maks, hajs pamatigs. Atpazit to pideru isti nevaretu, bet uz rigassatiksmi ar ieteikums-sudziba laikam bus japazvana, ka ari,nez,mos kkadu pepperspreju jasak nesat, jo iepriekseja reize ( ari 22.aut.) zagli piezmiedza jauni krievu (!) viriesi.. Man butu kada simtgade jatrenejas,lai varetu tadu tigera lecienu un bliezienu pa paribi dabut gatavu,ka vini. Meh,ka lai iemacas rikoties (tad,kad nodarijums uz pasu neattiecas)?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:February 17th, 2014 - 12:57 pm
(Link)
Kāpēc "krievu (!)", ja drīkst pajautāt?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 17th, 2014 - 08:31 pm
(Link)
jo patvaļīgs, subjektīvs izklupiens, proti, manā ilggadējā sabtransa lietotājas karjera tieši krievu puikas (un latvju kundzītes labākajos gados) it tie, kas ievēro visādas sabiedriskas normas, piem., aizrāda balamutīgiem skolniekiem, iedod bietē kašķīgiem alkāniem, palaiž grūtnieces, vecus ļaudis un smukas meitenes piesēsties.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:February 17th, 2014 - 08:58 pm
(Link)
mhm
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:February 17th, 2014 - 09:23 pm
(Link)
Interesants novērojums. Un tā patīkami izlasīt, uzzināt par pozitīvu un cik noprotams saprātīgu, līdz-pilsonisku aktivitāti.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 17th, 2014 - 09:40 pm
(Link)
Nu,nez,nez,es tomer nejutos isti komfortabli pie tada visparinajuma, bet, nu, ja, kaut ka ta ir sanacis noverot
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:February 17th, 2014 - 11:12 pm
(Link)
Vnk uz visa notiekošā fona ir vēlme (jā, jā) saredzēt kaut ko pozitīvu. Vai tad var būt tā, ka visa pilsoniskā uzņēmība lēnām brauc anomijā?! Varbūt, ka arī pārāk vispārinu, lai gan biju domājis tieši par to novērojumu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 18th, 2014 - 12:02 am
(Link)
lai arī pats notikums tiešām ir sirdi sildošs, diskomforts gan lielākoties ir no tā, ka nākamais solis šīs - nosacīti - parādības skaidrošanā visdrīzākais būtu tāds švakiņš okama asmenītis (vai ari aizspriedumiņš - lūk, par ko kauns) par pareizticīgo un patriarhālo kārtību, no kuras izceļas šis te labums. Un man būtu gaužām žēl, ka labums celtos no pagājušās kārtības atliekām, ieaudzinātiem, nekritiskās praksēs bāzētiem modeļiem, nevis labumu cilvēki darītu paša labuma dēļ, jo, nu, tā dzīvot foršāk
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:February 18th, 2014 - 12:35 am
(Link)
Tas tiesa.