kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 30th, 2012|01:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dienvidparks, kopš tur vairs nav Šefa, ir kļuvis diezgan sūdīgs. ja Šefs bija tāda kā saprāta balss visā tajā sviesta jūrā, tad pagaidām, bez šī enkura, viss smaguma centrs pārvirzās uz Kārtmenu, kura ļaunums attiecīgi ir spiests eskalēt ar katru sēriju, lai piedāvātu kko jaunu un noturetu skatītāju uzmanību (visi citi ir plus mīnus nekādi ar savu vienu 'pozitīvo' īpašību). Neesmu meklējusi, bet, pieļauju, ka noteikti jau ir uzcepts kāds pētījums, kādi mental u.c. disorder piemīt kārtmenam. ne gluži disorders, bet cupid-me tāda brīnišķīga onanēšanas metafōra (klik). 'pārsteidzoši', ka sviestainais kārtmens nāk no nepilnas ģimenes, kamēr pat bomžu, bet tomēr pilna ģimene spēj uzaudzināt 'normālu' (kenijs) cilvēku.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:April 30th, 2012 - 10:24 am
(Link)
man atkal radies iespaids, ka brīžos, kad autoriem pietrūkst radošās enerģijas, smaguma centrs novirzās uz Rendiju, Stenlija tēti. Kad sērijas ir par bērniem ir ok. Vismaz pēdējā man patika.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 30th, 2012 - 10:49 am
(Link)
vai sāk interpretēt citas filmas un multenes - zvaigžņu karus etc.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:April 30th, 2012 - 11:03 am
(Link)
nu komentārs par aktuālo izklaides nozarē viņiem ir gandrīz vienmēr, ko mūsu ģimenē ne vienmēr varam bez vikipēdijas atšifrēt, jo mums jau kādus 4 gadus nav teļuka. Pēdējā sērijā tak arī bija - misters Gerisons uz tāfeles vēstures stundā skaidroja par Troņu spēļu klaniem.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 30th, 2012 - 11:25 am
(Link)
jā jau jā, bet, kad visa sērija ir "rimeiks" kkādai filmai
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:April 30th, 2012 - 10:49 am
(Link)
Tas tiesa. Ja visu saliek kopā, tad Rendijs ir vienkārši pilnīgi nenormāls, jo viņš ir darījis visu ko nu tādu, ka šausmas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 30th, 2012 - 11:26 am
(Link)
tamdēļ jau sieva no viņa izšķīrās :D
būtu visi tēli tur tādi, lūk, varētu iztikt bez šefa..
[User Picture]
From:[info]junona
Date:April 30th, 2012 - 04:08 pm
(Link)
Kurā brīdī tev šefs šķiet saprāta balss? Viņam tomēr arī ir pietiekami daudz dīvainību. Es arī īsti nevaru piekrist, ka kopš viņa pazušanas seriāls kļuvis sliktāks. Ir vājākas epizodes un ir arī ļoti labas (arī bez šefa). Un arī tad, kad šefs bija smaguma centrs tika stumdīts visos iespējamajos virzienos. Galu galā pati pirmā sērija ir ar Kārtmenu uzmanības centrā.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 30th, 2012 - 10:05 pm
(Link)
balstoties uz manu selektīvo atmiņu, ja nemaldos, viņš bija tas, kas deva, protams, specifisku, bet tomēr veselīgu perspektīvu parasti starp divu pušu (bērnu un pieaugušo cilvēku) sūdiem. uz baigām gan palika super seksīgs, bet principā tagad ir viens hiperabnormāls kārtmens un vesela buntīte citu - remdenu - bērneļu.
ja citām multenēm gaidu, kad nāks jaunā sērija ārā, tad dienvidparku skatos tad, kad atceros, ka arī tāds ir...