kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 24th, 2012|01:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:April 24th, 2012 - 04:55 pm
(Link)
izskatās labs kulinārais blogs...
tahini pastu var nopirkt dabas dobē
man gan vēl ir no jerusaelmes vestā
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 24th, 2012 - 05:55 pm
(Link)
kā rakstīts tajā (vai varbūt citā) blokā: tahini ir tik vienkārši pagatavojams, ka to vnk nav iespējams nepagatavot mājās, pašam :) 200gr. Zelta Rieksta sezampaciņa ar atlaidēm Rimi maksā 59 santīmus. no tā man sanāca vesela zupasbļodiņa saspaidītu sēkliņu. vakarā atradīšu maļamo uzgali un ieburkošu normālu pastu

p.s. bet 'jeruzālemes' tahini izklausās mmmmmmm
[User Picture]
From:[info]blond
Date:April 24th, 2012 - 06:06 pm
(Link)
varēt jau var, skaidrs. kad man uznāk, es arī karija pastas taisu pati. bet tur vajag noskaņojumu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 24th, 2012 - 06:22 pm
(Link)
par noskaņojumu - tiesa