kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 13th, 2012|11:08 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]jim
Date:April 14th, 2012 - 12:44 pm
(Link)
filmas.lv?

man izklausās, ka tu labprāt gribētu, teiksim, boxu ar, piemēram, vairākām īsfilmām, aktuālajiem doķiem utt., bet realitāte ir tāda, ka producējošās kompānijas katrai filmai ir dažādas, viņas kopējam boxam nekooperētos, ja izdod, tad vienīgi savas filmas pa vienai.

bet ideja vispār ir forša, ja kinocentrs, piemēram, organizētu, ka katru gadu iznāk "Latvijas īsfilmas 2011", "Docs from Latvia 2012" etc., savācot un nokārtojot no visām studijām kopboxa izdošanu ik gadu. then again, cena tādam boxam arī nebūtu dienišķā patērētāja rocībā, bet tie paši XX lati.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 14th, 2012 - 01:13 pm
(Link)
par XX lašiem, protams, skaidrs, bet tā ir labāk, nekā pa vienam, kur tas pats box salasītos uz xxx lašiem. Leišiem ir acme films, kas gan ir konkurss, bet pēc tam vienmēr incanti noskatīties visu īsfilmu piedāvājumu kopumā un gūt priekšstatu par to, kas noticis un kas nē.

var jau drošvien arī izdomāt kkādu pieejamāku digitālu formātu, no sērijas, par maksu skati netā vienu filmu, otru uzreiz vari noskatīt ar 10% atlaidi vai tml.

morāle, ka vnk maksimāli jālaiž apgrozībā un jāpadara maximāli viegli pieejamas/atrodamas, jo citādāk tas viss aiziet vēstures failos kkur arhīvā :(
[User Picture]
From:[info]jim
Date:April 14th, 2012 - 01:17 pm
(Link)
nu arvien vairāk notiek stihiska atsevišķu filmu likšana iekš vimeo, kas vismaz arī labi kā tendence, ka arvien vairāk autoriem arī negribas, ka putekļos darbs apput. then again, ļoti daudzas studijas tā nedara, lai tikai viens vai divi cilvēki gada laikā nopirktu mājaslapā norādīto DVD, bet cits neviens to neredzētu.