Comments: |
btw, jautājums studijai: vai ir zināmi kādi veidi, kā utilizēt sūkalas? cik es zinu, skaistumkopšana ir viena versija, bet miesas nav tik daudz, lai visu to eventuālo kvantumu iztērētu. moš ir kādi kulināri manevri vai tml?
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:34 pm |
---|
| | | (Link) |
|
maizīti cept..:) pankūkas cept.:) veselīgus dzerekļus meikot..:)
sūkalas va rizlietot pavisam mierīgi, ja ir tāda vēlme..:)
| From: | str |
Date: | March 6th, 2012 - 08:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
svaigas - tiešām ir labs padzēriens ( akal protams atkarīgs no cik ļoti saraudzēts).
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:40 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nū, ja sācis jau pelēt, tad gan būs pē...:)
maizīti cept? hmm, gribēšu zināt sīkāk, jo, saistībā ar kviešu epopeju doma arī beidzot pāriet uz pašdarinātajām versijām no citiem miltiem.
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nav problēmu..:) es šogad tikai vienreiz esmu maizi, un to pašu rupjmaizi - jo to grūtķa normāli mājas apstākļos izcept, veikalā pirkusi - visu laiku pati sev cepu visādas maizes, kuras tobrīd iejaucās.:)
aparātā vai krāsnī?
(tā, izskatās, ka būs reāla piena diena, sēdēšu ar blociņu un konspektēšu zināšanas - pagaidam viss izskatās gana izdarāmi un bez-atlikuma, kas ir pats svarīgākais)
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
man nav aparāta..:) es gāzes cepeškrāsnī cepu..:)
ideāli, man arī gāzes plīts, ko nekad un ne par ko nemainītu pret elektrisko. tātad, gatavoju blociņu un asinu zīmuli :D
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pa manam, labāk tomēr elektriskā cepeškrāsns, bet es protu iztikt arī ar gāzes..:)
gatavo, gatavo blociņu - galvenais, iemanies konspektēt, jo es tarkšķu kā ložmetējs, nedomājot ko saku, kad runāju par ēšanu - ja man pārjautā, tad bieži gadās, ka neatceros ko esmu pirms sekundes teikusi, jo man tā galva ir pārāk pilna ar visādiem sīkiem ēsttaisīšanas knifiņiem..:) nekādas sistematizācijas man nepalīdz laboties..:)
vot, es arī domāju, vai nevar ņemt par pamatu zupām vien šaubas bija, par tām, kas uz buljona bāzes. saki, var?
aha, sanāk viegli skābena un buljona tad nemaz nevajag, ar sūkalām veģetārais variants sanāk.
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jā, jā - auxtās zupas, it īpaši okroška, ar sūkalām ir baisi labās..:) | |