|
[Mar. 6th, 2012|08:03 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | str |
Date: | March 6th, 2012 - 08:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jo liesāks piens ( kaut nokrejost) jo vairāk sanāk tā biezpiena
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
wo! paldies, par infu..:) šito es, man šķiet, pat nezināju vēl līdz šim brīdim..:)
o! izrādās manas vecmammas māsai (lai miers viņas pīšļiem) bija taisnība par "graudā" ņemamo piena kannu, kur 1) vispirms atkrejo pienu un dabū krējumu 2) no daļas krējuma sataisa sviestu 3) no daļas piena sataisa biezpienu 4) no daļas biezpiena sataisa sieru.
| From: | tante |
Date: | March 6th, 2012 - 08:39 pm |
---|
| | | (Link) |
|
pa manam, pavisam saprātīga pieiešana mājsaimniecībai..:) | |