kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 15th, 2012|10:55 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:February 16th, 2012 - 10:28 am
(Link)
ādas lādītes u.tml. pričendāļi ir mana pirmā profesija :) gan ne restaurācijas bet radīšanas nozīmē...bet tas bija ļoti sen. varbūt vari uzprasīties lietišķajos? tur vismaz jābūt materiāliem - varbūti ir vērts padomāt par kvalitatīvu kopiju, izmantojot veco, attīrīto auduma vāku?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 16th, 2012 - 10:38 am
(Link)
pašas lādītes ir tīri labā kondīcijā, tur tikai vajadzētu notīrīt (ja zinātu pareizās vielas, pati mājās izdarītu, jo neizskatās dziļi, impregnēt gan pati varētu), problēma tieši ir ar to audumu vākā, kas ir putekļu sagandēts:

Photobucket

btw, vai no primās profesijas laikiem nav saglabājušies kādi krējumi, no kā butu vēlme tikt vaļā, īpaši lielformāta (krellēm u.tml.)? Mn vnk drausmīgi patīk ādas lādītes :)
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:February 16th, 2012 - 11:53 am
(Link)
es biju/esmu šausmīgi slinka, taisīju tikai tik, cik darbam un, ja vajadzēja kādas dāvanas. un dzīvoklī kartona slīpēšana vispār ir putekļi forever. bet, kas zin, pie attiecīgiem apstākļiem varētu (un varbūt pat vajadzētu) mēģināt reanimēt prasmes :)
materiālu problēma droši vien ir risināma...
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 16th, 2012 - 12:06 pm
(Link)
noteikti, ka vajadzētu!!! 80' bija 30 gadus atpakaļ un nu jau ir jauna paaudze, kurai ir visai maz asociāciju ar "tautas mākslu" vai "dekoratīvi lietišķo" mākslu, tās vecajās izpausmēs. Kā arī pilnas bodes ar visādiem darinājumiem, ko īstenībā pats var sataisīt, ja ir vēlme, tamdēļ tādas profesionālas vai kaut pusprofesionālas lietas vienmēr ir velkomētas!!!