kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 15th, 2012|10:55 pm

helvetica
meklēju divus labus specijālistus:

1) Frizieri. Nevis tādu, kas vienkārši māk nogriezt matus (jo to pa šiem gadiem es pati ļoti apmierinoši māku sev izdarīt vannas istabā virs izlietnes), bet gan tādu, kas prot izveidot griezumu. Tā, lai mati izskatās labi arī bez fēnošanas un pareizā diametra ķemmes lietošanas, geliem, fluīdiem un putām, kas iestīvina tos vienā, pareizajā formātā; un, pat, kas vēl svarīgāk - lai tie, augot garāki, turpinātu izskatīties labi (lūk, tā ir griezuma priekšrocība, iepretim nogriešanai).

2) Restauratoru. Tādu, kas prot darboties ar ādas un tekstila izstrādājumiem (īstenībā arī vajadzētu vienu, kas prastu tauku pleķi no vatmaņa izdabūt laukā, bet vienīgais papīrrestaurators, par ko varētu galvu likt ķīlā, vairs nestrādā LV). Man ir divas, lieliskas 70'/80' gadu ādas lādītes, kurām prasītos 1) notīrīt karmīnsarkano ādu no netīrumiem 2)aizdarināt ciet sīkos ādas virskārtas nobirumus un visbeidzot 3) iztīrīt audumu vāka virspusē, kas izskatās pēc austas vilnas šķiedras dažādās krāsās un ir pilns ar gadu gadiem iekrātiem putekļiem.

ā un vēl man vajadzētu restauratoru jūgenda lampai, kas sastāv no žaunu vākiem, svina stiegrojuma un krāsotas kokvlinas mezglojuma auklām. Tur vajadzētu tīrīšanu un vienā malā stiegru izlocīšanu pareizi, kā arī nomainīt auklas (vēlams vēsturiski pareizi), tā kā tas nu jau ir pārvērtušās putekļos.

Ja neviens nepieteiksies ar saviem pārbaudītajiem un drošticamajiem kontaktiem, tad meklēšu pati pēc mēģinājumu-kļūdu metodes. Paldies jau iepriekš.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.