kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 24th, 2012|07:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
īpašā bomžu smaka Rīgas Satiksmes autobusos, es vairs nespēju to pieņemt.
Taču pozitīvais aspekts, braukājot ar RS, ir iespēja tuvumā redzēt visādus cilvēkus, kas līdzinās visādiem citiem, slaveniem cilvēkiem. Piemēram, šodien braucu kopā ar Helēnu Mirrenu, kurai tikai bija sarkani mati. Un kādu laiciņu atpakaļ autobusā sēdēja Džons Klīzs, pat piebakstīju līdzbraucējam, lai novērtē, vai man rādās, vai toč ir līdzīgs. Tad mobilā stāv Vudijs Alens, ar kura laipnu atļauju nobildējām viņu tepat, vienā vakarā autobusa pieturā - tikpat vudijallenisks kā tas Eltōna Džona fans Eltondžonisks. Vēl no tādiem līdziniekiem esmu redzējusi Nāve Venēcijā Tadeušu ar visu tadeuša pačku un nepieciešamību ieskatīties viņa makdonalds šiltītē, lai pateiktu puika vai meitene; un tad vēl Bananānu no Solovjova ASSA (kas laikam zinātājiem labāk zināms kā Grebenščikova biedrs Āfrika, bet, nu, jaunības versija).
Ja citās valstīs ir slavenu cilvēku vaska figūru muzeji, LV varētu piedāvāt kkādu atrakciju parku ar slavenu cilvēku līdziniekiem. Vai vēl labāk - piedāvāt filmēties filmās par pus cenu no oriģinālā aktiera honorāra :DDD u.t.t., u.t.jp.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:January 24th, 2012 - 09:24 pm
(Link)
Es vienreiz tramvajaa redzeeju Ojaaru Vaacieti. Nu taadu kaa izspljauts, ar visu bereti un nodeviigaam alkoholisma peedaam sejaa.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:January 24th, 2012 - 09:32 pm
(Link)
Es redzēju Belmondo
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:January 25th, 2012 - 03:15 pm
(Link)
pie stacijas regulāri satieku latviešu Vilemu Defo. tik līdzīgu, ka vienmēr apstulbusi atskatos.