|
[Aug. 3rd, 2011|11:40 am] |
"gulašs" nez kāpēc ir vienas vienīgas cīpslas un atdzesētas vistas kājiņas sautējamā pannā iztek kaut kādā brūnā, glumā šķidrumā, kas smird pēc grīdas lupatas. Izvēlies latvijas preci bļaķ. nāksies kļūt par veģetārieti. |
|
|
Comments: |
būt par veģetārieti nav nemaz slikta doma, ja nav kvalitatīvas gaļas pa rokai un vispār....nav ļauns pasākums.
tā jau arī tiek darīts. Bet ir reizes, kad gaļu prasās, ka vai sit nost
From: | unpy |
Date: | August 3rd, 2011 - 11:48 am |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, nav skaidrs, ar ko tiek piepūstas mūsdienu vistas, reizēm tiešām sāk šķist, ka labāk pāriet uz sautētiem kāļiem vai ko tamlīdzīgu.
From: | dzeina |
Date: | August 3rd, 2011 - 11:48 am |
---|
| | | (Link) |
|
weeek, kur tu tādas briesmas pirki?
'gulašu' Bauskas specializētajā gaļas veikalā (tur arī šķiņķīti, kas, izņemts no vēsuma vitrīnas, vienā mirklī kļūst par sālsūdens peļķīti ar šķiņķīti) un vistiņa rimi 'svaigās' gaļas nodaļā..
From: | dzeina |
Date: | August 3rd, 2011 - 11:57 am |
---|
| | | (Link) |
|
ou, skaidrs. Rimi labāk ņem tītaru, tas ir tiešām ok.
man pie maajaam arii ir shaads bauskas veikals, ne reizes neko tur neesmu pirkusi, jo veikals+vitriinaa saliktais jau peec skata aizdomiigs
man atkal pašā pieturā sanāk un šodien bija slinkums vilkties uz tālo bodi..
neesmu gaļēdis, bet draugi saka, ka čiekurkalna tirgū ir viens dikti apsviedīgs un mutīgs gaļas pārdevējs (jau pa gabalu varot atpazīt), kuram dikti laba prece. | |