kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 11th, 2011|02:44 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]antons_v
Date:March 11th, 2011 - 06:39 am
(Link)
Lieliski! Un kā tas beigās iznāca, ka jūs tikāt? Jo mums tas arī ir ļoti aktuāli.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 11th, 2011 - 10:58 am
(Link)
1) dārziņš, kurā piereģistrējāmies uzreiz pēc dzimšanas, bija jau tuvu, bet tas nebija lāga dārziņš (piereģistrējos deklarētajā rajōnā, nezinot, ka var jebkur; mana vaina) un īsti negribējaš uz to iet. visi citi reģistrēti bija vēlāk un, attiecīgi - rindas garas + 2 reizes gaidīšanas laikā tika mainīti rindu noteikumi, līdz ar ko katru reizi, kā jau bijām peituvojušies jēdzigo dārziņu šortlistam, tā atkal tikām atmesti atpakaļ simtajās vietās.

2) zvanīšanās RD izgl. dept. ar jautājumu, ko darīt, bērnam jau 2 gadi kā jāiet dārziņā, abet viņu rindu stratēģiju dēļ nekas nesanāk. atbildēja, ka varam rakstīt iesniegumu uz jaunatveramo bd, kurš vēl nav oficiāli atklāts reģistrācijai, bet es varot rakstīt iesniegumu dept. vadītājam. pozitīvais aspekts - rindā skaitītos nevis no reģistrāciajs brīža, bet gan no reģsitrācijas primajā bd brīža (tb. 2007.gada).

3) attiecīgi, februārī izsludina jauno bd, apstirpina janvārī uzrakstīto iesniegumu, martā ir zināma pilnā liste (jo martā komplektēja grupas), uzņem 90 bērnus, esam rindā vieni no pirmajiem, voila, seko uzaicinājums!