kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 13th, 2010|01:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es tūdaļ sacerēšu ļoooti sūru vēstuli par to, kā bļaģ atkal ir pamainījušies noteikumi RD saistībā ar uzņemšanu primsskolas vecuma izglītības iestādēs (tb. bērnu dārzos) un fakin it spīdekļiem, kas ir uzprogrammējuši "e-pakalpojumu" un dolbajobiem, kas ir izdomājuši ar kādiem nosaukumiem un kā tam jāfunkcionē. Tūdaļ jāsāk domāt, vai labāk vnk neiet dzīvajā uz tiem visiem bērnudārziem un nekārtot lietas analōgi, jo izskatās, ka visi iepriekšējās pēkšņajās izmaiņās radītie "uzlabojumi" un to izmantošana būs bijusi reāls iešāviens sev kājā.

apšaut bļe visas tās kantoru kundzītes izglītības iestādēs, kafiju un bulciņas viņām saindēt
linkpost comment

Comments:
From:[info]areems
Date:December 13th, 2010 - 01:27 pm
(Link)
+1 par "kafiju un bulciņas saindēt" :)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:December 13th, 2010 - 01:37 pm
(Link)
Vai tad nav tā, ka kopš ūberās e-pieteikšanās ieviešanas vairs analogi nevar, pat bērnudārzos nē? Tb, viņiem pašiem arī jāizmanto tā sistēma?
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:December 13th, 2010 - 01:46 pm
(Link)
a kas tur tāds ir? es savējo nesen 3 gab piereģistrēju.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 13th, 2010 - 02:35 pm
(Link)
ja tikai tagad jāreģistrē, ir forši, mēs pa savu relģistrācijas laiku esam 3 kārtējas pārmaiņas piedzīvojuši (nu viss sanāk diametrāli pretēji tam, kā tika nolikts sākumā), kuras katrā bērnu dārzā tiek interpretētas un pavilktas uz savu kaut kādu mistisko interešu pusi (tipa, pirm pusotra gada vienotā pārreģistrēšanās, uzrakstot iesniegumu vienā dārziņā, tagad izrādās citiem dārziņiem var arī nebūt juridisi saistoša, plus vēl basņa par "savu rajōnu" u.tml., ar kuriem bērndārztantes manipulē pēc saviem ieskatiem...).
vienu vārdu sakot, es gribētu redzēt to sūda rindu un sēt atrast tajā savu bērnu, jo es nezinu kāds fakin tagad ir mūsu reģistrācijas kkāds tur kōds vai kas, jo uz parkstītajiem papīriem tāda bļe nav!
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:December 13th, 2010 - 02:52 pm
(Link)
nja.