kanariņš - 4. diena stock. [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

4. diena stock. [Nov. 29th, 2010|08:52 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tiku pie slikta sapnja. Reali drausmigi biedrejosha, ta, ka sapni nekas cits neatlika, ka skali kliegt, lai tas viss beidzas un tieshi taja bridi ari pamosties. Kaut ka esmu kluvusi ljoti pielaidiga spnju prieksha, kadreiz mierigi dariju tur ko gribeju, abet tagad kka pazemigi ljaujos, kur tas sapnis ved.
problema ir tada, ka 20 sava muza neapzinigos un apzinigos gadus nodzivoju Rigas centra, Matisa tirgus-Dailes teatris-7.videne kvartalos, ieksheja seta, stradnieku majaa, pedeja stava. Berniba pagaja pa pagrabiem,beniniem, garazu jumtiem un siltumtrasem, iekshejam setam un gaismas akam, tam drausmigi drumajam kapnju telpam, beigtiem dzīvniekiem, narkomaniem un virinatajiem, gluzi ka 'paana labirinta' - 90´ relativa berna acim bija nenormali interesanti, bet tagad ar relativa pieaugusha pratu atceroties zosada metas, kadi sudi apkart bija. ´Lidz beidzot pa shiem gadiem man tik ne-nor-ma-li bija piegriezies tur dzivot! Nezinu, vai var lietot tadus vardus, bet ta dzives vieta bija tik ljoti morali novecojusi, ka agrinos studiju gadus katru dienu pavadiju vairak laika pastaigas pa pilsetu, neka uz vietas dzivokli.
Tachu shis materials lieti noder, kad man ir japarada kads suudigs sapnis, tad nak aptkal visi shitie mesli, protams, izteles papildiantas versijas. pat vairak par nepatikamu sajutu ir besis par to, nubladj, cik var to vienu mironi pirdinaat!!!
linkpost comment

Comments:
From:[info]dzeina
Date:November 29th, 2010 - 10:07 am
(Link)
šķiet, ka šī bijusi slikto sapņu nakts.
[User Picture]
From:[info]marija
Date:November 29th, 2010 - 10:11 am
(Link)
ja nav vietas, kur apgrieztis, vieglāk griezties pa ielām
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:November 29th, 2010 - 10:26 am
(Link)
Tiešām slikto sapņu nakts; pārmaiņas pēc es savējo pat visai detalizēti atceros - biju "Krēslas" galvenā varone (muahahā!), bet mēs bijām kautrīgi vampīri un neizmantojām savas superspējas, tāpēc mūs apcietināja un Cēsu nepilngadīgo kolonijā mani mīļi palūdza pašai sev novīlēt zobus ar elektrisko zāģi, lai es nebūtu bīstama apkārtējiem :)
[User Picture]
From:[info]josie
Date:November 29th, 2010 - 11:27 am
(Link)
pilnmēness?
es atkal nevaru aizmigt, atkal...
[User Picture]
From:[info]chaj
Date:November 29th, 2010 - 11:32 am
(Link)
kopējai statistikai - arī es pagājušo nakti vienos murgos.
[User Picture]
From:[info]stradnieks
Date:November 29th, 2010 - 12:48 pm
(Link)
ja nemaldos, tad vakar/šodien bija/ir trešā nelabvēlīgā.