kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 4th, 2010|11:18 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:November 4th, 2010 - 11:46 pm
(Link)
Džudo jau esot dikti labs. Varbūt vaig pameklēt citu treneri. Viens kolega savulaik dikti daudzināja tādu Gundaru.
Mierinājumam varu gan pateikt, ka mākslas vingrošanas trenere vecāku sapulcē pateica tiešā tekstā, ka pļāpātājām sadevusi pa dibenu. Meita gan tagad iet uz baletiuu, ne vairs mākslas vingrošanu.
Grūti pateikt, kā tas ir, vai blieziens pa pirmo čakru mazsaprātīgiem bērniem, vai pazemojums tomēr. BET - zinko, zināmā mērā viņi gandrīz visi ir faāšti. Nu treneri. Un skolotāji. ur vienkārši jāizkoš, kurš ir emocionāli vardarbīgs, kurš nav.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 5th, 2010 - 12:03 am
(Link)
būtu mūsu bērns smalkāks miesās padevies, drošvien sūtītu uz kādām daiļajām fizkultūrām, balets jau cēli, bet kaut ritmiku, ja būtu..
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:November 5th, 2010 - 12:15 am
(Link)
Viņš tak tev vēl maziņš pavisam. Kā ar tautas dejām? Pajems jebkurā ansambelī jo kā saprotu, pareizais dzimums. Varēs lēkt upmcacā,upmcacā, ka divi deviņi.:)
Starp citu, futbolam jau nav nekādas vainas arī, bet tik mazus neņem. Hokejs ir labs, tikai dārgs. Basketbolu reāli var mazliet vēlāk. BAsket bols pie mums tomēr tiek subsidēts no kroņa. Nopērc tik labus apavus un bunbu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 5th, 2010 - 12:20 am
(Link)
man nepatīk basketbolistu miesas būve. Labi, ja aiziet pa profesionālo nodarboties, bet ja nē, tad vnk kkāds monstrs pēc tam paliks..

laikam būtu bijis vieglāk, ja ap šo laiku mēs būtu dārziņā sākuši iet, varētu nogurdināties tā, arī visās fakultatīvajās nodarbībās..
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:November 5th, 2010 - 12:27 am
(Link)
teniss? bet tas laikam arii lielaakiem
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:November 5th, 2010 - 12:28 am
(Link)
Tā viš i. Dārziņā ir labi. Bērns ir godam nodarbinats no pl. 8.00-18.00 un normāli ārpusnodarbības ir meklēt skolas laikā. Aber basketbolistu uzbūve nav sekas, bet cēlonis. Viņi ir gari un lempīgi (šito es skaļi nesaku, ja) nevis tāpēc, ka spēlē basketbolu. Viņi spēlē tāpēc, ka ir gari un tā tālāk. Vispār basketbols kapitāli attīsta reakciju un vēlāk arī loģiku, jo viss tak jāplāno 3 gājieni uz priekšu kā biljardā.:)